Mamak'ta banliyö alt geçidine engelli rampası yapıldı

16 Ekim 2012 Salı 15:21
Mamak'ta banliyö alt geçidine engelli rampası yapıldı






ANKARA (CİHAN)- Mamak Belediyesi park, bahçe, cadde ve sokak gibi altyapı çalışmalarında engelli vatandaşların kolaylıkla hareket edebileceği şekilde dizayn ediyor. Önceden yapılan alt yapı çalışmalarında da revizyona giden Mamak Belediyesi, tüm ilçe sınırları içerisinde engellilerin rahatlıkla hareket edebileceği şekilde yeniden düzenliyor. Son olarak Mamak Belediyesi; Mamak Caddesi ile Çağlayan Mahallesi'ni birbirine bağlayan banliyö alt geçidine engelli rampası yaptı.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Hayata geçirdiğimiz yeni yatırımlarda bütün Mamaklıların sorunsuz ve sınırsız şekilde faydalanmasını istiyoruz. Yeni yapılan bütün altyapı, çevre ve imar çalışmalarında öncelikli olarak engelli vatandaşlarımızı, engelli kardeşlerimizi düşünüyoruz. Aslında sağlıklı her vatandaşta birer engelli adayıdır. Bu manada düşünüldüğünde engellilere yönelik yapılan her çalışmanın önemi bir nebze daha iyi anlaşılmış olur. Mamak Caddesi'ni Çağlayan Mahallesi'ne bağlayan alt geçit tüm vatandaşlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Önceden yapılmış bir çalışmada gerekli revizyonla bir engeli daha ortadan kaldırdık. dedi.

Gün içerisinde vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan Mamak banliyö alt geçidine yapılan engelli rampası, kaymakamlık, belediye ve 75. Yıl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde işi olan engelli vatandaşların ulaşımına büyük kolaylık sağlayacak. Çok amaçlı olarak tasarladığı pazar yerlerini de engelli vatandaşların kullanımı için rampalı ve asansörlü olarak tasarlayan Mamak Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki bütün engelleri kaldırarak özürlü vatandaşların hayatlarını çok daha kolaylaştırmayı hedefliyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.