Manavgat Cezaevi'nin yerine anaokulu yapılacak

14 Aralık 2012 Cuma 17:19
Manavgat Cezaevi'nin yerine anaokulu yapılacak






ANTALYA (CİHAN)- Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 yıl önce boşaltılan Manavgat Cezaevi'nin yıkılarak yerine okul yapılacağı bildirildi. Adalet Bakanlığı'nın tutuklu ve hükümlüleri 4 yıl önce Alanya L Tipi Cezaevi'ne nakletmesiyle boşalan cezaevi atıl vaziyette bulunuyordu.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, yaptığı açıklamada, cezaevi binasının yıkılarak yerine 9 derslikli anaokulunun yapılacağını söyledi. Anaokulu yapılıncaya kadar cezaevi ve çevresinde kimliği belirsiz kişilerin konuşlanmasına izin vermeyeceklerini belirten Bulgurlu, 52 yıl önce tutuklu ve hükümlüler için yapılan binanın yarım asır sonra eğitim ve öğretime hizmet verecek kurum haline geleceğini kaydetti.

Boşaltılan cezaevi binası, 2 yıl önce Manavgat Belediye Meclisi'nin aldığı kararla anaokulu yapılması kaydıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilmişti.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.