Manavgat'ta orman yangını | İki söndürme görevlisi can verdi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 4 gün önce başlayan orman yangını birçok mahallede etkisini sürdürürken, 2 söndürme görevlisi hayatını kaybetti.

31 Temmuz 2021 Cumartesi 13:03
Manavgat'ta orman yangını | İki söndürme görevlisi can verdi






Manavgat'ta orman yangını | İki söndürme görevlisi can verdi


Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında gece boyu bölgede yapılan arama çalışmalarında 2 yangın işçisinin cansız bedenine ulaşıldı. 2 işçi ise yaralandı.


Yangının etkili olduğu yerlerden Gebece Mahallesi ve yangını ensesinde hisseden Ahmetler Mahallesi'nde bulunan evler boşaltıldı. Gebece Mahallesi Güğlendibi Beloluk mevkiinde yangına müdahalede bulunan arazöz alevler arasında kalırken, arazözde görevli 4 kişilik yangın ekibinden 2 kişiye ulaşılamadı.

Alevler arasından yaralı olarak çıkan araç sürücüsü Niyazi Iskarça ve yangın işçisi Ali Hüseyin Karakaya 112 sağlık ekibi tarafından yapılan müdahalenin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

2 İŞÇİDEN ACI HABER

Gece boyu bölgede yapılan arama çalışmalarında, Erdal Tokla ve Yaşar Cinbaş'ın yanan arazöz içerisinde cansız bedenlerine ulaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.