Mansur Yavaş'ın acı günü | Kardeşi Sabri Yavaş vefat etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kardeşi Sabri Yavaş, hayatını kaybetti. Yavaş kılınan cenaze namazın ardından toprağa verildi

10 Kasım 2021 Çarşamba 17:48
Mansur Yavaş'ın acı günü | Kardeşi Sabri Yavaş vefat etti






Mansur Yavaş'ın acı günü | Kardeşi Sabri Yavaş vefat etti


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kardeşi Sabri Yavaş'ın hayatını kaybettiği belirtildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mansur Yavaş'ı arayarak başsağılğı dileğinde bulundu.

Mansur Yavaş'ın kardeşlerinden Mahir Yavaş, kardeşlerinin ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Mahir Yavaş paylaşımında, "Kardeşim Sabri Yavaş hakkın rahmetine kavuşmuştur." dedi.

Sabri Yavaş'ın cenazesinin, bugün ikindi namazına müteakip Beypazarı Mezarlığı'na defnedileceği ifade edildi.

İMAMOĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Sabri Yavaş'ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayınladı. İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız @mansuryavas06'ın Sabri Yavaş'a Allah'tan rahmet; Mansur Başkanımıza, kullanıcı yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadeleri yer aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 1,5 yıldır özel hastanede kanser tedavisi gören kardeşi Sabri Yavaş (56),, bu sabah yaşamını yitirdi. Sabri Yavaş'ın cenazesi, hastane morgundan alınarak, memleketi Beypazarı ilçesine götürüldü.

Sabri Yavaş için ikindi namazı sonrası Cemil Ercan Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Başkan Yavaş, taziyeleri kabul etti. Cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, milletvekilleri, belediye başkanları ile çok sayıda kişi katıldı. Kılıçdaroğlu ve Akşener de Mansur Yavaş'a taziye dileğinde bulundu.

Sabri Yavaş, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Son Güncelleme: 11.11.2021 00:56
Anahtar Kelimeler:
MankaraLahbunMansur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.