Meclis, Bakan Eker hakkındaki gensoruyu görüşüyor

16 Ekim 2012 Salı 20:49
Meclis, Bakan Eker hakkındaki gensoruyu görüşüyor






ANKARA (CİHAN)- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, CHP'nin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker hakkında verdiği gensoru önergesini görüşmeye başladı.

Gensoruda, Yanlış uygulanan gıda, tarım ve hayvancılık politikaları ile çiftçileri ve üreticileri sıkıntıya sokarak görevinin gereklerini yerine getirmediği iddiası üzerine verildi. Önergede, Kırmızı et fiyatını pahalılaştırdığı, çözümü, yerli üretim ve üreticiyi desteklemek yerine ithalatta bulduğu ve bu suretle yabancı ülkelerin çiftçilerinin desteklenmesine yol açarak görevinin gereklerine aykırı davrandığı. iddiaları bulunuyor.

TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu başkanlığında toplanan Genel Kurul ise bugün, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker hakkında verilen gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmayacağına ilişkin görüşmelerin bitimine kadar çalışacak. Genel Kurul'un yarın, görüşmeleri yarım kalan Toplu İş İlişkileri Kanun Tasarısı'nın, Perşembe günü de EXPO 2016 Antalya Kanunu Tasarısı'nın bitimine kadar çalışacağı bildirildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.