Mehmet Döğme Koleji'nden kardeş okullara yardım ziyareti

11 Aralık 2012 Salı 09:52
Mehmet Döğme Koleji'nden kardeş okullara yardım ziyareti






KİLİS (CİHAN)- Kilis Özel Mehmet Döğme Koleji idareci ve öğretmenleri, kardeş okul olarak seçtikleri Bitlis 75. Yıl İlköğretim Okulu ve Başhan İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Özel Mehmet Döğme Koleji idareci ve öğretmenleri tarafından önceden hazırlanan giyim ve temizlik malzemeleri Bitlis´teki kardeş okul öğrencilere dağıtıldı. Duygu dolu anlar yaşanan ziyarette kardeşlik köprüleri kuruldu.

Özel Mehmet Döğme Okulları Müdürü Süleyman Yaman, öğrencilerin iyi, başarılı ve sosyal bireyler olması gayretinde olduklarını belirterek, Sosyal faaliyetler ve sosyal sorumluluk projeleri de eğitimimizin vazgeçilmezidir. Kardeş okul projesiyle öğrencilerimizin yardımlaşma duygularını, toplumsal duyarlılıklarını artırmayı hedefliyoruz. dedi
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.