Merkez Çarşısı için kentsel dönüşüm imzaları atıldı

18 Ekim 2012 Perşembe 12:32
Merkez Çarşısı için kentsel dönüşüm imzaları atıldı






ERZİNCAN (CİHAN)- Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, bir dizi temasta bulunmak üzere Ankara'ya gitti. Görüşmelerde ilk müjdeli haber Merkez Çarşısı için geldi. Erzincan Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, TOKİ ile Merkez Çarşısı'nın kentsel dönüşümü için protokolü imzalandığı bildirildi.

Açıklamada şunlara yer verildi: 16 Ekim Salı günü saat 14.00'te TOKİ Başkan Yardımcısı Ayşe Çalkan ile bir araya gelen Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Merkez Çarşısı Kentsel Dönüşüm Projesi için bir ön protokol imzalamış ve bölgenin Erzincan Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile kentsel dönüşüme tabi tutulması süreci resmen başlatılmıştır. Protokol imza programında Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy da hazır bulunmuşlardır. Birçok dev kentsel dönüşüm projelerine imza atan Erzincan Belediyesi, Merkez Çarşısı kentsel dönüşümü ile şehir merkezinde bir bölgeyi modern Erzincan'ın 21. yüzyıldaki görünümüne yakışır bir kimliğe kavuşturacaktır. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.