Mersin İdman Yurdu'nda Nurullah Sağlam dönemi sona erdi

15 Aralık 2012 Cumartesi 22:55
Mersin İdman Yurdu'nda Nurullah Sağlam dönemi sona erdi






MERSİN (CİHAN)- Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nda, yönetim teknik direktör Nurullah Sağlam ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Süper Lig'in 16. haftasında bugün oynanan maçta Akhisar Belediyespor'u 2 - 1 yendiği maçın ardından teknik direktör Nurullah Sağlam ve Mersin İdman Yurdu yönetim kurulu bir toplantı yaptı. Başkan Ali Kahramanlı'ya ayrılmak istediğini söyleyen Nurullah Sağlam'ın bu teklifine ise yönetim onay verdi.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Cihan muhabirine yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor maçının ardından teknik direktör Nurullah Sağlam ile bir araya geldiklerini ve takımın geleceğiyle ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Görüşme sırasında, Nurullah Sağlam'ın ayrılma talebinde bulunduğunu belirten Başkan Kahramanlı, yönetim olarak da kendilerinin bunu anlayışla karşıladıklarını söyledi. Başkan Kahramanlı, karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldıklarını, arada da her hangi bir dargınlığın olmadığını belirterek, ''Nurullah Sağlam'ın takıma önemli katkılar sağladığını hiçbir zaman inkar edemeyiz. Toplantıdan böyle bir karar çıktı. Tarafların birbirine kırgınlıkları yok. Ama böyle olması uygun görüldü.'' diye konuştu.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI, KISA SÜREDE KARAR VERECEĞİZ

Başkan Kahramanlı, Mersin İdman Yurdu'nun önünde hem Spor Toto Süper Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda önemli maçlarının olduğunu belirterek, Teknik adam arayışlarımız hemen başladı. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla toplantı halindeyiz. İsim vermek doğru olmamakla birlikte görüştüğümüz önemli isimler var. Kısa süre içinde kararımızı vermemiz gerek. dedi.

Başkan Kahramanlı, 20 Aralık Perşembe günü oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası grubundaki 1. maçı olan Medical Park Antalyaspor maçında yeni teknik adamın takımın başında sahaya çıkacağını da sözlerine ekledi.

Mersin İdman Yurdu, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında ise 23 Aralık Pazar günü saat 16.00'da Gaziantepspor ile deplasmanda Kamil Ocak Stadı'nda puan mücadelesi verecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.