Mersin'de eş zamanlı üç ayrı bombalı saldırı

Teröristlerin sık sık otobüs yaktığı, vatandaşların araç ve iş yerlerini kundakladığı Mersin'de üç ayrı bombalı saldırı meydana geldi.

24 Şubat 2016 Çarşamba 07:22
Mersin'de eş zamanlı üç ayrı bombalı saldırı






Mersin'de eş zamanlı üç ayrı bombalı saldırı

Terer örgütü yandaşlarının üssü haline gelen Mersin'de PKK'lılar el yapımı bombalarla işyerlerine saldırdı. Mersin'de terör örgütü yandaşlarınca, bir marketler zincirinin 3 şubesine aynı anda el yapımı patlayıcı maddelerle saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, doğu ve güneydoğudaki olayları bahana eden Mersin'deki terör örgütü yandaşları, Siteler, Gündoğdu ve Hal mahallelerinde bir marketler zincirinin 3 şubesine aynı anda bombalı saldırı düzenledi. İçerisinde müşterilerin olduğu sırada alış veriş merkezlerine çivi ve bilyelerle güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı atan maskeli saldırganlar, gecenin karanlığından faydalanarak olay yerinden kaçtılar.

Saldırılarda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerlerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Olaylar nedeniyle bölgedeki güvenlik önlemlerini arttıran polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Bu arada saldırıya uğrayan iş yerlerindeki güvenlik kameraları incelemeye alınırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri ile bomba uzmanları tarafından olay yerinde inceleme yapıldı.

Son Güncelleme: 24.02.2016 07:27
Anahtar Kelimeler:
Mersinde Bombalı Saldırı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.