Merve Boluğur ihanete uğradı, saç kıran oldu

Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güneş, Küçük Sırlar ve Acemi Cadı gibi çok sayıda dizide rol alan, model ve oyuncu Merve Boluğur, hayatının en zor günlerini yaşıyor..

21 Şubat 2019 Perşembe 21:09
Merve Boluğur ihanete uğradı, saç kıran oldu






Merve Boluğur ihanete uğradı, saç kıran oldu



TV dizilerinin aranan oyuncusu Merve Boluğur, ihanete uğrayınca girdiği bunalımdan çıkmak için psikolojik destek almaya başladı. Yaşadığı büyük aşkın, henüz ikinci haftasında aldatıldığı ortaya çıkan Boluğur tedavi görmek için İspanya'ya gitti. Aşk ve iş hayatında uzun zamandır yüzü gülmeyen Merve Boluğur'un İspanya'daki bir kliniğe gittiği öğrenildi. Burada psikolojik destek alan oyuncu, haftalık 22 bin lira ödüyor.


Güzel oyuncu Merve Boluğur kafasını toplamak ve moral depolamak için bir adım attı. Uyku bozukluğu ve stres tedavisi almak için İspanya'daki SHA Wellness Clinic'e gitti. Burada psikolojik destek alan Boluğur'un kliniğe haftalık 3 bin 700 euro ödediği öğrenildi. Ayrıca tedavi süresince hiçbir yakınıyla iletişim kurmadığı iddia edildi.

İlişkisinin 2. haftasında Hakan Sabancı'nın kendisine ihanet ettiğini öğrenen Boluğur Sabancı'yla olan ilişkisini hemen bitirdi. Yakın bir tarihte de Merve Boluğur'un saç kıran olduğu da iddia edildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.