Meteoroli'den şiddetli yağış uyarısı geldi

Yarın hava nasıl olacak, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı kesimlerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

11 Nisan 2016 Pazartesi 00:53
Meteoroli'den şiddetli yağış uyarısı geldi






Meteoroli'den şiddetli yağış uyarısı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı kesimlerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Son Dakika hava durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın (Pazartesi) Batı Akdeniz'de Isparta ve Burdur çevreleri ile Antalya'nın doğu ve Afyonkarahisar'ın güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli yağış uyarısında bulunarak, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulunuldu.  

YARIN HAVA NASIL OLACAK

Güneydoğu Anadolu'nun bazı yerlerinde de kuvvetli sağanak beklendiği bildirildi. Hakkâri, Siirt, Şırnak, Bitlis, Batman, Mardin çevreleri ve Diyarbakır'ın doğu ilçelerinde gök gürültülü kuvvetli sağanak beklendiği belirtildi. Açıklamada ayrıca ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda yaşanacak aksamalara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli olması istendi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.