• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Meteoroloji'den sel baskını uyarısı | Kuvvetli yağmur geliyor
Gündem
Yayınlanma: 21 Ağustos 2019 - 12:46

Meteoroloji'den sel baskını uyarısı | Kuvvetli yağmur geliyor

Meteoroloji bazı illere "Kuvvetli yağmur" uyarısında bulunda. Karadeniz ve Orta Anadolu için vatandaşların dikkatli olması istendi.

5 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Meteoroloji'den sel baskını uyarısı | Kuvvetli yağmur geliyor

Meteoroloji'den sel baskını uyarısı | Kuvvetli yağmur geliyor

Türkiye'nin Kuzey kesimleri ile İç Anadolu Bölgesi'nin büyük bir bölümü kuvvetli yağış sisteminin etkisi altında kalacak. 
Marmara ve Karadeniz ve İç Anadolu Bölgeleri'nde etkili olması beklenen yağmur için üst üste uyarılar geldi. 

KOCAELİ °C, 26°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.


Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, batı ve orta Karadeniz ile Ankara için çok kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yağışlar nedeniyle ani su baskını ve sel tehlikesi yaşanabileceği belirtilirken, önlem alınması gerektiği vurgulandı. İstanbul'da beklenen yağış öğle saatlerinde başladı...


İSTANBUL °C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyıları, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

AFYON °C, 27°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Yağışların; yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren Batı Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Çorum ve Amasya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

ESKİŞEHİR °C, 25°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden, doğu bölgelerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde güney yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.


DÜZCE °C, 25°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m²) olması bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARI

Meteoroloji, İstanbul'da yerel kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 'Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerine kadar Anadolu Yakası ve kuzey kesimleri başta olmak üzere İstanbul'da aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır' denildi.

ZONGULDAK °C, 24°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m²) olması bekleniyor.


ANADOLU YAKASINDA YAĞIŞ BAŞLADI

Anadolu yakasında yağmur başladı. Meteoroloji, İstanbul'da yerel kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Kentin Anadolu yakasını karabulutlar sardı. Kısa süre sonra yağmur başladı. Yağmur aralıklarla devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 'Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerine kadar Anadolu Yakası ve kuzey kesimleri başta olmak üzere İstanbul'da aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır' denildi.

SİNOP °C, 27°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) olması bekleniyor.


KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Bu gece saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'de, sabah saatlerinden itibaren Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Karabük çevreleri ile Kastamonu'nun iç kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m²),Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m²) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Son radar bilgileri ve meteorolojik değerlendirmelere göre 18.00 ile 22.00 saatleri arasında Ankara'nın batı ilçelerinde (Çankaya, Yenimahalle, Sincan, Etimesgut, Kahramankazan, Gölbaşı, Haymana, Polatlı) çevrelerinde meydana gelecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL 21°C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA 16°C, 24°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde ve öğle saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR 23°C, 34°C
Az bulutlu

ANTALYA 26°C, 36°C
Az bulutlu

TRABZON 22°C, 27°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ERZURUM 14°C, 33°C
Parçalı ve az bulutlu

DİYARBAKIR 22°C, 38°C
Az bulutlu ve açık

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Saat verildi, yönü belli: Muğla’dan başlayacak, tüm yurda yayılacak! Böylesi tehlike daha önce görülmedi
Saat verildi, yönü belli: Muğla’dan başlayacak, tüm yurda yayılacak! Böylesi tehlike daha önce görülmedi
İçişleri Bakanlığı’ndan 11 il için kritik uyarı: O tarihte kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
İçişleri Bakanlığı’ndan 11 il için kritik uyarı: O tarihte kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Zodyak’ın en bencil 5 burcu: Kimseye acımıyorlar! Empati sıfır, bencillik tavan
Zodyak’ın en bencil 5 burcu: Kimseye acımıyorlar! Empati sıfır, bencillik tavan
AFAD ve Meteoroloji uyardı: Alarm seviyesi yükseltildi! 18 ilde kırmızı alarm
AFAD ve Meteoroloji uyardı: Alarm seviyesi yükseltildi! 18 ilde kırmızı alarm
Son Haberler
İncecik kum, cam gibi deniz: Her detayıyla büyülüyor! Ege’nin en güvenli ve en temiz plajı güzelliğiyle büyülüyor
İncecik kum, cam gibi deniz: Her detayıyla büyülüyor! Ege’nin en...
Sacha Boey bombası patladı: Geri dönüş resmileşti... Taraftarı heyecanlandıran 1 yıllık anlaşma resmen duyuruldu
Sacha Boey bombası patladı: Geri dönüş resmileşti... Taraftarı...
Doğayla baş başa, stresten uzakta: Keşfeden dönmek istemiyor! Ege’nin saklı huzur durağı masalları aratmıyor
Doğayla baş başa, stresten uzakta: Keşfeden dönmek istemiyor! Ege’nin...
Kaşarı bol, lezzeti olay: Hamur açmak yok, zahmet yok! Pratik su böreği tarifiyle şov yapacaksınız
Kaşarı bol, lezzeti olay: Hamur açmak yok, zahmet yok! Pratik su böreği...
Sıcaklara meydan okuyan lezzet: Serinlik arayanlar buraya! Ferahlatıcı tadıyla yaz sofralarının yıldızı
Sıcaklara meydan okuyan lezzet: Serinlik arayanlar buraya! Ferahlatıcı...
Temizlik takıntısı mahkemelik oldu
Temizlik takıntısı mahkemelik oldu

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.