Metin Külünk: Cem Özdemir'in asıl hedefi Dışişleri bakanı olmak

Alman Parlamentosu'nda onaylanan soykırım yalanına yönelik tepkiler sürüyor. Tasarıya oy veren Türk kökenli milletvekillerinin Türk vatandaşlığından çıkarılması için yasa teklifi vereceğini söyleyen Metin Külünk'ün sözleri güne damgasını vurdu.

03 Haziran 2016 Cuma 19:24
Metin Külünk: Cem Özdemir'in asıl hedefi Dışişleri bakanı olmak






Metin Külünk: Cem Özdemir'in asıl hedefi Dışişleri bakanı olmak


Alman Federal parlamentosunun sözde soykırım iddiasını onaylamasının ardından Türkiye'den tepkiler yükseliyor. AK Parti İstanbul milletvekili Metin Külünk, Alman parlamentosunda yapılan oylamaya destek veren Türk milletvekillerinin vatandaşlıktan çıkarılması için yasa teklifi hazırlayacağını söyledi.

Habertürk'e konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Cem Özdemir'in Alman Parlamentosu'nda kabul edilen sözde soykırım iddialarına ilişkin sorularını cevaplandırdı. Metin Külünk, sözde soykırım teklifine 'evet' oyu veren Türk kökenli milletvekillerinin Türk vatandaşlığından atılması için yasa teklifi vereceklerini söyledi.

DEVŞİRMEDEN BU BEKLENİRDİ

Külünk konuşması sırasında Cem Özdemir'in Ermeni iddialarını parlamentoya getirmesinin büyük bir ihanet olduğunu belirterek şunları söyledi:

'Alman siyasetinin genetiğine uygun değil. Devşirilmek, ve devşirildiğiniz yere ihanet ederek tescil ettireceksiniz. Yakın gelecekte bu şahıs 2017 seçimlerinde kendi kamuoyuna mesaj vermek istiyor, bir de Alman Şansolyesi mülteciler konusunda Türkiye'yi bu konuda sıkıştırmak istiyor. Almanya bu kararla 4 milyon Türk'ü yok saydı. Almanya'da önceki gün yürüyen 10 bin Türk büyük bir rakamdır. Hafta içi mesai saati, bu oldukça yüksek bir rakam, Irkçı faşist PKK'lılar orada yoktu.

BU İHANETİN ELBETTE KARŞILIĞI OLACAK

İhanetin Türkiye Cumhuriyeti parlamentosunda karşılık bulması o artak bildiriye imza atmayarak kendi ihanetlerini tescil ettirdiler. O bildiriye imza atmayanlar 'Ermeni meselesinin konuşulmaya ihtiyacı olduğunu, Taşnakçı zihniyet müslümanları katletmeye başladığında karşı ilk dik duruşu sergileyen müslüman kürtlerdi.
Bu Türkiye Cumhuriyeti parlamentosunda o bildiriye imza atmayanlar Ermeni diasporası karşısında kompleksli hissediyorlar. İmza atmayarak kendilerini böyle gösteriyorlar. Ermeni meselesi onların elinde bir oyuncak, ama bu onları derin bir krize götürüyor, bu kriz Almanya ve Avrupa'daki yabancı düşmanlığını tetikler.

TÜRKİYE'Yİ KİLİTLEMEK İSTİYORLAR

Türkiye'nin Küresel genişlemesi karşısında durdurmak isteyenler buna sığındı. Enver paşa Talat paşa kimin dostuydu Almanlar.
Almanlar aradan bir 100 yıl geçtikten sonra Türkiye'yi kilitleme enstrümanı olarak ermeni meselesi üzerinden yürümek istiyorlar."
Son Güncelleme: 03.06.2016 23:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.