MHP'den cinsel istismar tasarısına sert tepki; Hiç mi yüreğiniz sızlamadı?

Kamuoyunda sert tepkilere neden olan cinsel istismarcılara af getiren yasal düzenlemeye MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki. Bahçeli tasarı için AKP'li vekilleri yerden yere vurdu ve 'Hiç mi vicdanınız sızlamadı' diyerek eleştirdi.

22 Kasım 2016 Salı 10:17
MHP'den cinsel istismar tasarısına sert tepki; Hiç mi yüreğiniz sızlamadı?






MHP'den cinsel istismar tasarısına sert tepki; Hiç mi yüreğiniz sızlamadı?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de komisyona çekilen Cinsel İstismar Yasa Tasarı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada bu konudaki sessizliğini de bozdu. Tasarıyı hazırlayan AKP'li vekillere seslenen Bahçeli "Bu önergeyi veren AKP'lilerin hiç mi yüreği sızlamadı, yüreği titremedi? Kim aksini söylese de önerge tecavüzcülere af vaad etmektedir" dedi.

CEZAEVİ'NDE HANGİ HATIRLI KOKUŞMUŞLARA DESTEK VAR?

Allah korkusunun kalmaması, sosyal düzen ve dengeyi bozacak, insanları birbirine düşürerek anarşiyi teşvik edecektir. Ahlak mutlaka korunmalıdır. Milli onurdan uzak, haysiyet, insanlıktan mahrum toplumların yaşaması mümkün değildir. Suçlular aklanarak, kılıf hazırlanarak adalet sağlanmayacaktır. Günlerdir cinsel istismar konusunu tartışıyoruz. Verdikleri skandal öneriyi o günden beri konuşuyoruz. Bunu savunmak çocuklara kıymak, sapıkları selamlamak demektir. Çocuğun rızası olsa ne olsa olmasa ne olacak. Bu önergeyi veren AKP'lilerin hiç mi yüreği sızlamadı, yüreği titremedi? Kim aksini söylese de önerge tecavüzcülere af vaad etmektedir. Sabilere, körpe yavrulara göz koyan iğrenç yaratıklara can simidi uzatılmaktadır. Cinsel istismarın olduğu yerde mağdur kimdir? Cezaevinde yasayı bekleyen hangi hatırlı kokuşmuşlara destek verilmektedir? Son 10 yılda davalarda patlama yaşanmıştır. Çocuklarımızın istismarını önlemeliyiz. Çocukların da bir hakkı olduğunu asla unutmamalıyız. AKP'nin vicdan ve ahlak sahibi hiçbir milletvekili bu önergeye destek vermeyecektir. Kararımızdan dönmeyeceğiz diyen milletvekilinin pişmanlık duyacağını düşünüyorum. Zalim ve ahlaksızları değil affetmek, bunların kafalarına demir yumruğu indirmek milli ahlakın gereğidir. Çocuklarımızı soldurmayacağız. Buradan AKP'ye çağrıda bulunuyorum, bu önergeyi tümden geri çekin, daha fazla anlamsız boş tartışmalarla Türkiye'yi boğmayın.

YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARI

AKP'nin anayasa değişik taslağı partimize ulaştı. Çalışmalarımızı tamamladı. İtiraz edip düzeltilmesini istediğimiz konu başlıkları var. Fiili tıkanıkların hukuki müdahale ile aşılacağını düşünüyoruz. Metin üzerinde değerlendirme yapılıp bir orta yol bulunacağına inanıyoruz. Anayasa değişikliğinin dar kapsamda yapılmasının faydalı olacağını düşünüyoruz. Türkiye'yi bir meselesinden kurtarabiliriz. AKP'nin değişiklik önerilerini genel olarak makul buluyoruz. Mutabakata inşallah varacağız. MHP milletinin sesini duymaktadır. Müfteri koalisyonun ne dediği önemsizdir.

SENDİKA YÜZÜNDEN TUTUKLU ÖĞRETMENLERE DİKKAT

Bahçeli konuşmasında FETÖ operasyonları sırasında mağdur edilen öğretmenlere de destek verdi. Bahçeli konuşkasında şunları söyledi: "15 Temmuz darbe girişimiyle milli eğitimin kimlerin eline düştüğü gün yüzüne çıkmıştır. Hainden öğretmen olmayacak, gerçek öğretmenden de hain çıkmayacaktır. Elbette FETÖ ile mücadelede suçu sabit görülenlerin gözünün yaşına bakılmamalıdır. Bu ister FETÖ olsun, ister PKK olsun hiç fark etmeyecektir. Bunların milli eğitimden ayrılması milli namusun gereğidir. Öğretmene teslim edilen çocuklarımızdır, geleceğin kilidini açan anahtardır. Bu kadar önemli, bu kadar değerlidir. Bir terör örgütünün hesabına aktif çalışarak çocuklarımızın aklını karıştıranlar afsız suça iştirak etmiş sayılacaktır. Açığa alınan öğretmenler emanete hıyanet etmişlerdir.

BANKA HESABI YÜZÜNDEN EKMEĞİNDEN ETMEK HAKSIZLIKTIR

Malum bir banka ile zorunluluktan dolayı iş yaptığı gerekçesiyle, ya da bir dersanede çalıştığı gerekçesiyle ekmeğinden etmek haksızlıktır. Bir öğretmen Bylock kullanıyorsa gereği yapılmalıdır. Bir öğretmen FETÖ'nün emellerine alet olmuş ve örgüt üyeliği tescil edildiyse cezasını çekmelidir. Bunlara acırsak, tekrar acınacak hallere düşmekten kurtulamayız. Türkiye düşmanı hainlerin, katillerin, hainlerin yeri ya urgan ya da müebbet zindandır. Asılsız ihbar ve şikayetlerle, FETÖ ile bağlantısı olmayan öğretmen ve memurları mesleklerinden atmak hukuk devleti anlayışıyla ters düşmektedir.

FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞINA DOKUNULMADI

Yurtta Sulh Konseyi'nin ele başları hakkında doyurucu açıklama yapılmamıştır. FETÖ'nün siyasi ayağına da dokunulmamıştır. Öğretmene güç yetiyor da FETÖ'nün siyasi ayağına niye dokunulmuyor? Odacı, çaycı, çorbacı biliniyor da hatırlı ve yüksek mevkilerde bulunan FETÖ'cülere niye sıra gelmiyor? Bu gecikmenin sebebi nedir? Bu savsaklamanın, bu sulandırma nasıl izah edilecektir? Yurtta Sulh Konseyi isimli melanetin tepe kadrosunu ne zaman öğreneceğiz? Bunları idam sehpasına ne gün çıkaracağız?
Son Güncelleme: 22.11.2016 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma eraydin 2019-11-24 15:47:44

Tc Başkanımız SayinDevletbahceli sizbuyuklerime bir anne olarak yalvariyorum affinizasiginiiyoruzelimizdentutunafedin irfan samanezen T3 Tarsuscezaevi nde tutuklu C9kogusundaikicocukbabasisayindevletbahceli yalvaririm ikinciocukbabasi oğlum Mudur Çocukları Ben Cokhuzunluyum Siz Büyüklerin aff ına sığınıyorlar aff edin saygılarımla bir anne olarak sizlere saygı ve sevgilerimi sunarım Allah sizleri başımızan eksik etmesin Allah sevdiklerini acı ızdırap vermesin Allah sağlık ve sıfatını versin Allah sizi sevdiklerini ayırmayı sizlere sığınıyorlar saygılarımla arz ediyorum