MHP Kurultayı son durum; Polis ülkücü iradenin önüne barikat kurdu

MHP Kurultayı'nın yapılmasını engellemek için Genel Merkezin yürüttüğü baskı polis barikatıyla güçlendirildi. Delege ve Genel Başkan adayı 4 isim kongrenin yapılacağı otel önünde bekleyişi sürüyor.

15 Mayıs 2016 Pazar 11:34
MHP Kurultayı son durum; Polis ülkücü iradenin önüne barikat kurdu






Polis ülkücü iradenin önüne barikat kurdu

Son Dakika MHP Kurultayı, MHP Genel Merkezi ile Genel Başkan seçimi isteyen 600 delege ve milyorlarca ülkücünün umutla beklediği kurultay polis tarafından engelleniyor. Halen kurultayın yapılacağı otelin önünde gergin bekleyiş sürüyor. Polis barikatı üzerine çıkan Genel Başkan Adaylarından Ümit Özdağ delegeleri sakinleştirmeye çalışıyor.

MHP Genel Başkan adayları; Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'ın dün yaptığı ortak açıklamada kurultay için Büyük Anadolu Oteli'ne gideceklerini duyurması üzerine polis, otel çevresinde ve otele giden tüm yollarda barikat kurdu. MHP genel başkan adaylarının çağrısıyla toplanan partili ve delegelerin önü, kurultayın yapılacağı otelin yakınlarında kesildi. MHP'li adaylar Akşener, Aydın, Oğan ve Özdağ'ın kurultay yapmak istedikleri otele gelerek, açıklama yapması bekleniyor.

ORTAK AÇIKLAMAYLA DUYURULMUŞTU

MHP'de dört genel başkan adayı, dün ortak yazılı açıklama yaparak, bugün kongrenin yapılacağı salonda olacaklarını "Bütün bu Anayasa ve yasaların çiğnenmesi ve fiili baskı ve engellemelere rağmen biz aşağıda isim ve imzası bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan adayları 15 Mayıs 2016 tarihinde saat 10.00'da Kurultayımızın yapılacağı adreste olacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz" ifadeleriyle duyurmuştu.

HAVALİMANI YOLU TRAFİĞE KAPANDI

MHP'li 4 aday Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'ın kurultay yapmak istedikleri Büyük Anadolu Oteli'nin bulunduğu Ankara Esenboğa Havalimanı yolu yoğunluk nedeniyle trafiğe kapandı. Havalimanı girişinde MHP'li delegeler ve partililerin oluşturduğu kalabalık ve araç yoğunluğu nedeniyle trafik kilitlendi.

MHP'Lİ ÖZDAĞ POLİS BARİKATINA ÇIKTI

MHP'li 4 aday Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'ın kurultay yapmak istedikleri Büyük Anadolu Oteli'nin önüne geldi. Otelin önünde partili ve delegelerin oluşturduğu kalabalığın içinden korumalar eşliğinde geçen adaylar, polisin önlem almak üzere kurduğu barikatların önüne geldi. Bu sırada MHP'li Ümit Özdağ'ın polis barikatının üzerine çıkarak, kalabalığa geri gitmesi ve ön tarafta yer açılması için uyarıda bulunduğu görüldü. MHP'li Yusuf Halaçoğlu da elindeki megafonla kalabalığa uyarılarda bulunarak, bir açıklama yaptı.
 
Son Güncelleme: 15.05.2016 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.