MHP'li kadınlar kent konseyinde

18 Ekim 2012 Perşembe 15:06
MHP'li kadınlar kent konseyinde






ADANA (CİHAN)- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, kadınların sorunlarının tespiti ve çözümü konusunda Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi'yle yakın temas halinde olacaklarını söyledi.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Emrahoğlu ve yöneticileri, Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Akça'yı ziyaret etti. Ziyarette MHP Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi Derya Göksuçukur, MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Hatice Nazlı Yakıcı, MHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Azime Kocacık da hazır bulundu.

Adana'nın güncel sorunlarının yanında kadınların maruz kaldığı şiddet başta olmak üzere sosyal ve ekonomik sorunların masaya yatırıldığı ziyarette, her ay Adana Kız Lisesi'nde gerçekleştirilen Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin toplantılarına MHP'li kadınların da katılması kararlaştırıldı. Emrahoğlu, Şayet ailenin annesi rahatsız ise bütün aileyi huzursuz eder. Keza toplumun anası rahatsız ise bu da bütün toplumu etkiler. Dolayısıyla toplumun yarısını oluşturan kadınların sorunları görmezden gelinemez. Bu konuda MHP olarak her konuda üzerimize düşen ne varsa hazırız. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.