Midyat'ta Aile ve Sosyal Politikalar ilçe müdürlüğü kurulacak

18 Ekim 2012 Perşembe 20:31
Midyat'ta Aile ve Sosyal Politikalar ilçe müdürlüğü kurulacak






MARDİN (CİHAN)- Aile ve Sosyal Politikalar Mardin İl Müdürü Mustafa Peltek, Midyat'ta müdürlük kurulacağını belirtti.

İraz Butik Otel'de Kaymakam Oğuzhan Bingöl, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, belde belediye başkanları, il meclis üyeleri, merkez, belde ve köy muhtarlarının katıldığı toplantıya konuşmacı olarak katılan Mardin Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mustafa Peltek, Midyat'ta Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü kurulacak. dedi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Peltek, Midyat ilçemizde özürlü evde bakımdan maaş alan bin 70 kişi var. Şuana kadar red edilen dosya sayısı 228 kişi. Yani hak edene yardımcı olma çabası içerisindeyiz. Biz istiyoruz ki devletimizin şefkatli eli ihtiyacı olan vatandaşımıza uzansın. şeklinde konuştu.

Muhtarlardan engelli vatandaşlar hakkında destek istediklerini kaydeden Peltek, Herhangi bir nedenle mahallenizden ayrılan bakıma muhtaç engelli vatandaşların dilekçeyle müdürlüğümüze bilgi vermenizi istiyoruz. diye konuştu.

Bu arada Midyat'ta 48 kişilik Engelsiz Yaşam Merkezi kurulacağı müjdesini veren Peltek, Kaymakamlıkla koordineli şekilde belirtilen yerde inşaatına başlanacak olan merkezin, 300 gün içerisinde hizmete gireceğini, bunun için tüm çalışmaların tamamlandığını kaydetti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.