Milli takım teknik direktörü Avcı: 2014 hedefimizden sapmadık

06 Aralık 2012 Perşembe 14:31
Milli takım teknik direktörü Avcı: 2014 hedefimizden sapmadık






İSTANBUL (CİHAN)- A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gençlere verilen değerden bahsederken, Şu an Avrupa'nın 3´üncü genç takımıyız. dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi, Yıldız İşletme Kulübü'nün organize ettiği söyleşide yıldızlı öğrencilerle buluşan Abdullah Avcı, gençlere verilen değer, üst yapı, alt yapı ve bunlar arasındaki ilişkiden bahsetti. Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda moderatörlüğünü, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'ın yaptığı oturumda, Avcı gelecekle ilgili hedeflerini anlattı.

Oturumun moderatörü Ayan ise ''Konunun miladı çok önceye dayanıyor olabilir ancak gençlere çok değer verilmeyen Türkiye'de Sayın Abdullah Avcı'yı büyük bir başarının mümessili olarak görüyoruz.'' dedi.

Sözlerine söyleşiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, her türlü projede gençlerin yanında olmak istediğini vurgulayarak, henüz genç denilebilecek bir yaşta Galatasaray alt yapısındaki başarılarından ve 1999 senesindeki Süper Lig'de yardımcı antrenörlük döneminden bahsetti.

Kendisine sorulan sorulara tek tek cevap veren Abdullah Avcı da Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerine bir soru yönelterek, 9 milli takımımız, bir senede kaç tane maç yaptı. dedi. Avcı, doğru cevabı alamasa da en yakın cevabı veren öğrenciye, Milli Takım Forması hediye ederken, Bugün oynanacak maçla birlikte 105 tane olacak. A Milli Takım'ın sağlıklı gelişebilmesi adına değişik ülkelerde oynayıp kendini geliştirmek önemli bir faktör. dedi.

Futbol eğitimi ve okul eğitiminin bir arada olması gerektiğini vurgulayan Milli Takım Teknik Direktörü, bu alandaki projelerden de bahsederken kişilik eğitimiyle destekli projelerin her yaş grubunun hocalarıyla geri dönüşler sağlandığını vurguladı.

Avcı, milli takım için yaptığı değerlendirmede ise 2014 hedefimizden hiçbir zaman sapmadık. 4 maçta, 3 puan aldık ancak hedeflerimiz var. Şu an Avrupa'nın 3´üncü en genç takımını kurduk. dedi.

Gençlerin Semih Şentürk´le ilgili sorularına da cevap veren Abdullah Avcı, hiçbir sorunları olmadığını ifade ettiği Semih´in çok değerli bir futbolcu olduğunu vurgularken, bir süreliğine takımdaki yerini alamayacağını ve onun açığını Memduh ve Burak´la kapatmaya çalıştıklarını ifade etti.

Söyleşinin sonunda Yıldız İşletme Kulübü´nün plaketini kabul eden Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gençlerle FIFA 2013 oyunu oynadı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.