Minik Aslanlar hız kesmiyor

13 Aralık 2012 Perşembe 12:22
Minik Aslanlar hız kesmiyor






BURSA (CİHAN)- Bursa Galatasaray Futbol Okulu'nun 2012-2013 eğitim-öğretim yılı çalışma ve kayıtları büyük bir katılımla devam ediyor.

Bursa´da aynı zamanda futbol eğitimi çalışmaları devam eden Bursa Galatasaray Futbol Okulu öğrencileri, büyük bir katılımla çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa Galatasaray Futbol Okulu Basın Sözcüsü Yunus Örs, hedeflerinin geçen yıla göre bu yıl başarı düzeylerini daha üst noktalara taşımak olduğunu belirtti.

Daha fazla çocuk ve genci eğitmek istediklerini anlatan Örs, Çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri, okul başarılarını arttırarak, iyi insan yetiştirme hedeflerimizin yanında, yetenekli sporcuları Galatasaray´ın alt yapısı dolayısı ile Dünya ve Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. dedi.

Yunus Örs, yaklaşık 300 öğrencilerinin olduğunu belirterek çalışmaların 15´er kişilik gruplar halinde deneyimli hocalar eşliğinde devam ettiğini söyledi. Sosyal etkinliklerin yanında teorik ve uygulamalı eğitimlerle de öğrencilere kişilik ve özgüven kazandırdıklarını anlatan Örs, bunun da okul başarılarını arttırdığını vurguladı.

Okulda doluluk oranlarının yüzde yüzlere dayandığına değinen Yunus Örs, Bursa´da 06 - 17 yaş arası çocukların geleceğin yıldızı yapmak için çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllara göre bu yıl çocuk ve genç sporcuların sayısı katlanarak arttı. Doluluk oranı yüzde yüzlere dayandı. İlgi beklediğimizden de iyi. şeklinde konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.