MMO, asansörlerde ısı pay ölçere ve güvenliğe dikkat çekti

15 Aralık 2012 Cumartesi 11:06
MMO, asansörlerde ısı pay ölçere ve güvenliğe dikkat çekti






ANKARA (CİHAN)- Makine Mühendisleri Odası(MMO) Başkan Yardımcısı Sadettin Özkalender, Ankara'nın Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül´ü makamında ziyaret etti. MMO´nun gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında Akgül´e bilgi veren Özkalender son dönemde çıkan kanunlarla birlikte vatandaşın hayatında ne tür değişimler meydana geleceğini aktardı. Güvenli asansör ve ısı pay ölçerlerle ilgili bilgi veren Özkalender, Mamak Belediyesi ile işbirliği yaparak Mamaklıları da kanunlar hakkında bilinçlendirmek istediklerini söyledi.

Meslek odalarından gelen tekliflere her zaman açık olduklarını dile getiren Akgül; Meslek odalarıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli iletişim içerisindeyiz. Son çıkan kanunlar ve yönetmelikler hakkında vatandaşların bilgilendirilmesi son derece önemlidir. dedi. Ziyarette MMO Başkan Yardımcısı Sadettin Özkalender´e, Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Ercanlı ve Asansör Birim Sorumlusu Cemal Gedikoğlu da eşlik etti.

ISI PAY ÖLÇER VE GÜVENLİ ASANSÖRE DİKKAT

2007 ve 2008 yılında çıkarılan kanunlarla birlikte apartmanlarda ısı pay ölçer cihazları ve güvenli asansör kullanımı zorunlu hale geldi. MMO başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu ve meslek odası bu konuda vatandaşı bilinçlendirici çalışmalar gerçekleştiriyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.