Motorcuların katili suçunu itiraf etti

Türkiye turuna çıkan iki motorcu Abdullah Türk, Engin Öksüz cinayeti aydınlatıldı. Katil zanlısı yakalandı

12 Ağustos 2014 Salı 19:19
Motorcuların katili suçunu itiraf etti






Motorcuların katili suçunu itiraf etti

Şanlıurfa Motorcu katili, Halfeti motorcu cinayeti, Motorcu katili yakalandı mı? Abdullah Türk, Engin Öksüz cinayeti

Motorlarıyla Güneydoğu turuna çıkan Abdullah Türk ve Engin Öksüz'ün katili yakalandı. Katil zanlısı Hasan Yılmazer'in cinayeti para için işlediğini itirafa ettiği açıklandı. 40 kişilik özel ekibin cinayetin işlendiği Halfeti yakınlarındaki metruk ev ve çevresindeki delillerden yola çıkarak katil zanlısınaa ulaştığı öğrenildi.

PARA İÇİN ÖLDÜRDÜM!

Motosikletleriyle çıktıkları Güneydoğu turu sırasında öldürülen Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ün katil zanlısı yakalandı. Şüpheli ilk ifadesinde cinayeti para için işlediğini söyledi.
Güneydoğu turuna çıkan ve Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'nde metruk bir binada cesetleri bulunan iki motorcunun katil zanlısı yakalandı.

Geçen 21 Temmuz günü motosiklet ile Güneydoğu turuna çıkan Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ün, Halfeti'nin Çeken Mahallesi'ndeki metruk bir binada cesetleri bulunmuştu.

Tabancayla öldürüldükleri saptanan ve kamuoyunda geniş yankı uyandıran cinayetlerin ardından, polis olayı aydınlatmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Cinayetleri aydınlatmak üzere Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 40 kişilik özel ekip oluşturuldu.

Olayın meydana geldiği mahalle ile ilçe sakinleri ve bölgede motosikleti bulunan tüm kişilerle tek tek görüşen polis ekipleri, cinayet şüphelisi olduğu iddiasıyla 39 yaşındaki Hasan Yılmazer'i gözaltına aldı.

Yakalanmasının ardından suçunu itiraf ettiği ve 2 motosikletçiyi paraları için öldürdüğünü söylediği öğrenilen şüphelinin sorgulanmak üzere Şanlıurfa'ya getirileceği bildirildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.