Muhalefet | Seçimde AKP ile değil yabancılarla yarışıyoruz

Konut satın alarak Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı elde eden 1.5 milyon yabancı, Türk ulusunun geleceğinde en önemli aktör olacak!

27 Mayıs 2023 Cumartesi 15:42
Muhalefet | Seçimde AKP ile değil yabancılarla yarışıyoruz






Muhalefet | Seçimde AKP ile değil yabancılarla yarışıyoruz


Türk vatandaşlığını petrol zengini arap ülkelerinin yurttaşlarına pazarlayan gözü dönmüş şirketler milyonlarca dolar vurgun yaparkan, Türk halkının geleceğini de bu ayrıcalıklı taze yurttaşlar belirleyecek.
Aralarında yıllardır Türk ulusunun vergileriyle bedava sağlık ve eğitim hizmeti alan Suriyeli arapların da yer aldığı, 100 yıllık Cumhuriyet tarihinde hiç bir emeği, katkısı olmayan yabancılar, 80 milyonluk ülkenin kaderini belirleme hakkı verilmesi tepkilere neden oluyor.

Demokrat Partili İlay Aksoy, YSK’den aldığı yabancı seçmen listelerini paylaştı. Cumhuriyet'e konuşan Aksoy, "Seçimde AKP ile değil yabancılarla yarışıyoruz" dedi.

Demokrat Parti Göç ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkanı Yardımcısı İlay Aksoy, “YSK’den aldığım listedeki isimlere, doğum yerlerine ve doğum yaşlarına çok dikkat edin. Bu seçimlerde AKP resmen yabancılara vatandaşlık vererek demografik mühendislik yaparak irademize direkt müdahale ediyor. Toplamda 124 ülke var” diye konuştu.

Türkiye’de orantısız şekilde Ortadoğu nüfusunun yığılması olduğuna dikkat çeken Aksoy, “Bu seçimlerde de yabancıların büyük bir etkisi olacak.Şu anda Cumhur İttifakı ile bir seçime girmedik. Biz yabancılara karşı bir seçimi kazanmaya çalışıyoruz. Çünkü haksız bir şekilde onların ülkemizde hiçbir hakları olmamasına rağmen bizim egemenliğimiz üzerinde bir söz sahibi oldular. 1.5 milyon yabancı oy kullanacak” dedi. 

Son Güncelleme: 28.05.2023 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.