Muş dereleri ıslah ediliyor

18 Ekim 2012 Perşembe 12:31
Muş dereleri ıslah ediliyor






MUŞ (CİHAN)- Muş Valisi Ali Çınar, merkeze bağlı Zafer Mahallesi'nde yapımı devam edilen 6 kilometrelik Karni Çayı dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.
Vali Çınar, Karni Çayı dere ıslah çalışmasının ihalesinin geçen yıl yapıldığını inşaatına bu yıl başlandığını belirterek şu bilgileri verdi: 6 kilometrelik proje önümüzdeki yıl bitecek. Önümüzdeki yıl şehrimizin diğer bölümünde bulunan Çar Çayı'nın da aynı şekilde ıslahın yapılmasını da İl Koordinasyon Toplantısı'nda talep edip gündeme getirdik. Yetkili kuruluşlara ilgili müdürlüklere konuyu ilettik programa alınması konusunda onlar da etüt ve proje çalışmalarını şuanda yürütüyorlar. dedi.

Vali Çınar, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadan önce dere ıslah çalışmalarının bitirilmesi gerektiğini de vurguladı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.