Nazlı Sinem Köseoğlu cinayetinde şok iddia

Paksoy Holding’in veliahtlarının oturduğu apartmanın asansör boşluğunda ölü bulunan Sinem'in intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurba

30 Temmuz 2014 Çarşamba 07:09
Nazlı Sinem Köseoğlu cinayetinde şok iddia






Nazlı Sinem Köseoğlu cinayetinde şok iddia


Paksoy Holding’in veliahtlarının oturduğu apartmanın asansör boşluğunda ölü bulunan Sinem'in intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği hâlâ meçhul!


Nazlı Sinem Erköseoğlu 4 yıl önce Beyoğlu Gümüşsuyu'nda Paksoy Holding'in veliahtları Can Paksoy  ve Mahmut Emre Paksoy'un dairesinden apartman boşluğuna düşerek yaşamını yitirmişti. Kasten adam öldürmek suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Paksoy kardeşler serbest bırakılırken dava kilitlenme noktasına geldi.  Kızının ölümüyle yıkılan baba Ergün Erköseoğlu duruşmalar boyunca hep sessiz kaldı. Kızının intihar etmediğini cinayete kurban gittiğini belirten baba kızının ölümüyle ilgili süreci anlattı:  

- Baba-kız ilişkiniz nasıldı?
Ben aydın bir ailede büyüdüm. Bu yüzden kızlarımı da özgür yetiştirmek istedim. İki kızıma da babadan ziyade arkadaş, yoldaş oldum. Aramızdaki tek fark cinsiyet ayrımıydı. Her şeyi rahatlıkla konuşurduk. Annesi daha otoriterdi. Zaten ilk kavgamız da bundan olmuştur. Ama o dört dörtlük bir annedir.  

SAVCI: KIZIN CİNAYET KURBANI

- Sizce intihar mı etti, yoksa cinayet mi?
Benim inandığım, kızıma tecavüz etmeye kalktılar. Abisi Sinem'in o gece Facebook'ta aramış. Sinem başını komodine vurmuştur bayılınca da telaşlanıp atmışlardır. Beni Beyoğlu Savcısı çağırdı "Ne oldu bilemem ama kızın bir cinayete kurban gitti.  Dosyayı cinayet davası olarak açıyorum" dedi.

O MORLUK DAVA İÇİN BİR İŞARET

- Adli Tıp'tan dosyaya yeni gelen raporda Sinem'in ensesindeki morluk için ya kafasına darbe aldı ya da düşerken bir yere çarptı denildi.
İşte Sinem'in ensesindeki morluk bu dava için bir işaret. Camdan kendisi atlaması için bir yere tutunması lazım. Oysa parmak izini bulamadılar.  
- Yargılama 4 yıldır bitmedi. Davadan ne  çıkar?  
Üstü kapatılmaya çalışılıyor. İki kardeşin de kan alkol örnekleri alınmadı. Mahkemenin yanlı olduğunu düşünüyorum. Ama bu işin beraati olmaz. Gerçek er ya da geç ortaya çıkacak. Gerekirse Anayasa Mahkemesi, AİHM her yolu deneyeceğim.
 
'ÖLDÜRDÜK' DİYE İTİRAF ETSİNLER

Sinem'in cenazesinde o ailenin yakınlarından birisi  görüldü. Sanırım cenazede neler konuşulduğu araştırması için göndermişler. Karşıma geçip evet biz öldürdük desinler. Alınlarından öperim. Ama davadan vazgeçmem. Ceza çeksinler istiyorum.  

SİNEM'İN MEZARINA GİDEMİYORUM  

Hissettiğim zaman derin nefesler alıyorum. Sinem'i ellerimle toprağa verdim. Ama mezara gidemiyorum. Kabullenmek istemiyorum galiba. Allah benden Sinem’i aldı. Bir erkek evlat verdi. Ergün bunu da fazla sevme dedi. Kızlarımla yaşadığım gibi oğlumla çok sevgiye yönelik yaşamak istemiyorum. Elindeyken gidebiliyor. Korku var içimde. Bu evladım da gider mi diye.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.