Nevşehir'de sahnelenen 'Menan Cinleri' ayakta alkışlandı

18 Ekim 2012 Perşembe 20:28
Nevşehir'de sahnelenen 'Menan Cinleri' ayakta alkışlandı






NEVŞEHİR (CİHAN)- Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD)'nin sponsorluğunda organize edilen Menan Cinleri adlı tiyatro oyunu,
vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelenen oyun ayakta alkışlandı.

GESİAD Başkanı İrfan Avşar, oyun öncesi yaptığı açıklamada, dernek olarak sadece ilin ekonomik anlamda gelişmesi için çalışmadıklarını, sosyal, kültürel ve sanatsal olarak da belirli bir seviyeye ulaşması için imkanlar ölçüsünde gayret sarf ettiklerini belirtti.

Bu kapsamda yaptıkları çalışma ile Nevşehirlilere Menan Cinleri oyununu seyrettirmek için bir organizasyon düzenlediklerini kaydeden Avşar, Nevşehirlilerin de salonu doldurması bizi mutlu etti. Bu ve buna benzer sosyal faaliyetlerimize devam edeceğiz. dedi.

Hekimoğlu İsmail'in 'Menan Cinleri' isimli kitabın yeniden uyarlanması ile meydana gelen tiyatro oyunu, insanın ölümden sonraki yolculuğunu konu ediniyor.

Yönetmenliğini Mahmud Tahsin'in ve yapımcılığını Tiyatro Greyfurt'un yaptığı 2 perdelik Menan Cinleri oyununu izleyen Nevşehirliler oyuncuları ayakta alkışladı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.