Niğdelilerden Başkan Yaşar'a teşekkür ziyareti

13 Aralık 2012 Perşembe 11:50
Niğdelilerden Başkan Yaşar'a teşekkür ziyareti






ANKARA (CİHAN)- Niğdeliler Vakfı Başkanı Musa Balaban, Niğdeli Dernekler Federasyon Saymanı Nuri Işık ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar´ı makamında ziyaret etti.

Niğdeli heyet, geçen ay yapılan 'Niğde Günleri'ne verdiği destekten dolayı Yaşar´a teşekkür plaketi verdi. Vakıf Başkanı Musa Balaban, Yaşar´a derneklerinin yaptığı çalışmaları ve yeni projelerini anlattı.

Başkan Fethi Yaşar ise derneklerin insan yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu ve toplumların demokratik gelişiminde rollerinin büyük olduğunu belirtti.

Demokratik toplumlarda sivil toplum kuruluşları ve derneklerin önemli bir rol oynadığına işaret eden Yaşar, şöyle konuştu: Bir ülkedeki demokrasinin gelişimi o toplumun örgütlülüğüyle doğru orantılıdır. Dernekler sayesinde insanlar birlik ve dayanışma içinde hareket ederek, birbirleri arasındaki bağların güçlenmesini sağlar. İnsanların bu tür oluşumlarla dernek çatısı altında bir araya gelmeleri, toplumların gelişmesine önemli katkılar sağlar. Biz de bu kuruluşlara ayrım yapmadan imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya gayret ediyoruz.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.