Nikah memurunun cübbesi çalındı

03 Şubat 2012 Cuma 13:02
Nikah memurunun cübbesi çalındı






 Erzincan'da kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin, nikâh salonunda odasına girdiği memurun, içerisinde cübbesi ve nikâh defteri bulunan çantasını çalarak kayıplara karıştığı ortaya çıktı. Nikâh defterini çalan şahıs, belediyenin güvenlik kameralarına takılırken, polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Hırsızlık olayı geçen hafta cumartesi (28 Ocak 2012) günü Erzincan Belediyesi Nikâh Salonu'nda bulunan nikâh memurunun odasında meydana geldi. Saat 13.00 sıralarında nikâh salonunda Belediye Başkanı Yüksel Çakır tarafından Şule ve Muhammed Togan Kutrabay'ın nikâhının kıyılmasının ardından, nikâh defterinin içerisinde bulunduğu çantayı odasına götüren nikâh memuru Erdoğan Altınel, kısa süreliğine odadan ayrıldı. Odaya tekrar geldiğinde nikâh defterinin de içerisinde bulunduğu çantanın çalındığını gören Altınel, durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Nikâh defterinin çalan şahıs ise belediyenin üç güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Çanta ile birlikte hızlı bir şekilde yürüyen şahıs daha sonra kameraların açısından çıkarak kayıplara karıştı. Çalınan nikâh defterinin bulunması için polisler çalışmalarını sürdürürken, nikâh memuru Erdoğan Altınel ise defterde 11 adet kaydın bulunduğunu belirtti. Altınel, Çanta kapalı şifreli idi. Sanırım içerisinde kıymetli bir şey olduğu mantığı ile alarak Belediye Sarayı'ndan ayrılmış. Çantanın orada olmadığını görünce ilgili makamlara bilgi verdik. Gerekli tutanaklar tutuldu. dedi.

Polis ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.