O babanın oğlu da gözaltına alındı

13 Aralık 2012 Perşembe 17:21
O babanın oğlu da gözaltına alındı






İZMİR (CİHAN)- Türkiye İsmail Ercan'ı, oğlunu terör örgütü DHKP-C'nin elinden kurtarmaya çalışan baba olarak tanıdı. Ercan, tüm çabalarına rağmen evini terk ederek İstanbul'a giden oğlu Berk Ercan'ı örgütün elinden kurtaramadı.

Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) açıklamalarda bulunan baba İsmail Ercan, oğlunun İstanbul'da polis memurunun DHKP-C'li kadın terörist tarafından şehit edilmesinin ardından teröristlere destek verdiği için gözaltına alındığını söyledi. Terör örgütünün yaptığı her eylem sonrası 'Acaba benim oğlumu mu kullandılar' sorusunun aklına geldiğini ve içinin cız ettiğini belirten İsmail Ercan, Millet örgütün gerçek yüzünü görsün. Benim oğlum, `devrimciyiz, solcuyuz, legal derneğiz´ denilerek kandırıldı. Polisi şehit eden teröriste destek için hastaneye gitmiş ve polisle çatışınca gözaltına alınmış. Bu mu legal dernek? Düpedüz teröristler, oğlum gibi bir çok ailenin masum çocuklarını kandırıp terörist haline getiriyorlar. Yarın oğlumu da kullanacaklardır. Şimdi böyle eylemlere sokarak pişiriyorlar, eğitiyorlar. Her eylem sonrası içim cız ediyor, acaba benim oğlum mu diye düşünüyorum. dedi.

Oğlunun canlı bomba olmasından korktuğunu söylediğinde, kendisi için Biz yasal derneğiz, iftira atıyor denilerek linç kampanyası başlatıldığını hatırlatan Ercan, Beni linç etmeye çalıştılar. `Yasal derneğiz, bizi karalıyor´ dediler. İşte gerçek yüzleri, millet bunların gerçek yüzünü görsün. Düpedüz terör örgütü. Ben oğlumu kaybettim, başka aileler yanmasın. Tek başıma kalsam bile bunlarla mücadele edeceğim, dedim. Terör Mağduru Aileler Derneği'ni kurmak için yola çıktım. Birçok aileyle görüştüm. Bazıları örgütten kaçtı. Sözde yasal derneklerinin gerçek yüzünü gözler önüne sermeye çalıştığım için benim hakkımda bildiri bile hazırladılar. diye konuştu.

Oğlunun İstanbul'da polisi şehit eden DHKP-C'li kadın teröriste destek için gittiği hastanede polisle çatıştığını ve gözaltına alındığını öğrendiğini belirten baba Ercan, Sözde derneklerine gittim, oğlumu görmek için. Grup tarafından tartaklandım, hastanelik edildim. Kaçmaya çalışan bir kişiyi İstanbul'da infaz ettiler, infazcı beni döven kişilerden biriydi. Şimdi de o sözde dernektekiler polisi şehit ediyorlar. Benim oğlum da onlara destek vermek için eylem yapıyor. Kahroluyorum, oğlum da bir eylemde kullanılır mı acaba sorusu aklımdan çıkmıyor. Mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim. Bunlar silahlı mücadeleyi seçen, işadamlarını öldürerek, polisleri şehit ederek isimlerini duyuran terör örgütü. Bu tür grupların içinde çocukları olanlar, zaman kaybetmeden çocuklarına sahip çıksın. çağrısında bulundu.

İsmail Ercan, terör örgütüne karşı örnek bir mücadele sergilemişti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.