Oğuzhan Uğur hakkında savcılık soruşturması

Türkiye'yi derinden yaralayan Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından, bölge ile ilgili yayınlar hakkında savcılığın yürüttüğü soruşturma Babala TV'ye dayandı.

12 Şubat 2023 Pazar 19:09
Oğuzhan Uğur hakkında savcılık soruşturması






Oğuzhan Uğur hakkında savcılık soruşturması


Türkiye'yi sarsan depremin ilk gününden itibaren bölgeye yönelik gönüllü yardımları yönlendirmek için büyük çaba harcayan BaBalaTV'ye 'Baraj' haberi yüzünden soruşturma açıldı. Kahramanmaraş Kumçatı Köyü'nde barajın çatladığı ve Hatay Yarseli Barajı’nın duvarının çatladığı yönünde paylaşımlarından dolayı Oğuzhan Uğur hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.


Kahramanmaraş merkezli 2 deprem afeti sonrası BaBala TV isimli sosyal medya hesabından Kahramanmaraş Kumçatı Köyü'nde barajın çatladığı ve Hatay Yarseli Barajı’nın duvarının çatladığı yönünde paylaşımlarda bulunan Oğuzhan Uğur hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
Babala TvDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.