Okula getirdikleri çiğ köfteden zehirlendiler

14 Aralık 2012 Cuma 13:07
Okula getirdikleri çiğ köfteden zehirlendiler






İSTANBUL (CİHAN)- Sultanbeyli'de, Yerli Malı Haftası nedeniyle okula getirilen çiğ köfteden yiyen 8 öğrenci zehirlendi. Öğrenciler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Sultanbeyli Kız Teknik ve Meslek Lisesi´nde meydana geldi. Yerli Malı Haftası nedeniyle 9. sınıf öğrencileri evlerinde hazırladıkları çeşitli yiyecekleri okula getirdi. Getirilen yiyecekleri birinci derste yemeye başlayan öğrenciler, bir süre sonra mide bulantısından şikayet etti. Yaklaşık 15 öğrencide baş gösteren şikayetler sonucunda okul yönetimi durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Okula gelen sağlık görevlileri bazı öğrencileri ayakta tedavi ederken 5 öğrenciyi ambulanslarla Sultanbeyli Devlet Hastanesi´ne 3 öğrenciyi de Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne götürdü. Hastanede serum takılan öğrencilerin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Öğrenciler, bir arkadaşlarının okula getirdiği çiğ köftenin bozuk olduğunu belirterek, zehirlenmelerine neden olan yiyeceğin çiğ köfte olduğunu belirtti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.