Okuma salonu öğrencilerine sağlık eğitimi verildi

12 Aralık 2012 Çarşamba 16:06
Okuma salonu öğrencilerine sağlık eğitimi verildi






MARDİN (CİHAN)- Mardin´in Ömerli ilçesinde eğitim faaliyetinde bulunan okuma salonu öğrencilerine yönelik sağlık semineri verildi.

Ömerli Devlet Hastanesi'nde görevli uzman Doktor Mustafa Emrah Kaya tarafından okuma salonunda okuyan öğrencilere yönelik verilen seminerde öğrencilere sağlık konusunda bilgiler aktarıldı. Ömerli Okuma Salonu Müdürü Ahmet Zorkun, okuma salonunda okuyan öğrencileri eğitim ve sosyal faaliyetleri yanında sağlık alanında da bilgilendirdiklerini kaydetti. Zorkun, Hastanede görevli uzman doktor Mustafa Emrah Kaya tarafından düzenli olarak öğrencilerimize sağlık konusunda çeşitli bilgiler verilmektedir. Kendisine bu konuda teşekkür ediyorum. Bu tür aktivitelere okuma salonu olarak büyük önem veriyoruz. Eğitim yanında sağlıkta öğrencilerimiz için ön planda tutuyoruz. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.