Öldürülen hamile kadının cesedi, Adli Tıp'a gönderildi

18 Ekim 2012 Perşembe 17:32
Öldürülen hamile kadının cesedi, Adli Tıp'a gönderildi






SAKARYA (CİHAN)- Sakarya'nın Pamukova ilçesinde eski eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldüğü ileri sürülen kadının cesedi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ölen kadının karnından ameliyatla alınan bebeğin sağlık durumunun da ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Mahallesi Sedat Eryiğit Caddesi'nde kaldığı evde tabancayla vurularak öldürülen, karnındaki 38 haftalık bebeği Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde ameliyatla alınarak kurtarılan Neslihan Çelik'in (32) cesedi, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cinayetin ardından Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nden bir ekip, ilçeye gelerek çalışmalarına başladı. Çelik'in eski eşinin cinayet şüphelisi olarak arandığı öne sürüldü.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki olayda, evinde tabancayla başından ve vücudunun değişik yerlerinden vurulan 38 haftalık hamile Neslihan Çelik, ambulansla kaldırıldığı Pamukova Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öldürülen kadın, karnındaki bebeğin yaşatılması için Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi. Anne karnındaki bebek ameliyatla alındı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.