Oryantal Didem Uslu cinayeti duyanları dehşete düşürdü

Gece kulüplerinde çalışan genç kadın vahşice katledildi. Keşan ilçesi yakınlarında ormanlık alanda parçalanmış cesedi bulunan Didem Uslu'nun arkadaşları cinayetin aydınlatılmasını istiyor.

17 Ocak 2019 Perşembe 06:26
Oryantal Didem Uslu cinayeti duyanları dehşete düşürdü






Oryantal Didem Uslu cinayeti duyanları dehşete düşürdü


Edirne'de vahşi bir cinayete kurban giden Didem Uslu cinayetini çözmek için polis ve jandarma ekipleri harekete geçti. Ormanlık alanda bulunan uzuvların talihsiz kadına ait olduğu ortaya çıktı..


Edirne’nin Keşan'da korku filimlerine taş çıkartan olay.  Keşan'da yaşanan vahşet ormanlık alanda gazeteye sarılı halde bulunan kesik kolla ortaya çıktı. Geçen perşembe günü bulunan kesik kolun aynı gün yapılan parmak izi incelemesinde kayıp Didem Uslu'ya ait olduğu belirlenmişti. Ormanlık bölgedeki aramalarda geçen pazar günü kesik kolun bulunduğu yerin yakınında başka vücut parçalarına daha rastlandı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince çok yönlü olarak başlatılan soruşturmaya jandarma ekipleri de destek verirken, bölgede arama çalışmaları sürüyor. Fail ya da faillerin yakalanması için deliller tek tek toplanıyor.

Edirne'nin Keşan ilçesinde ormanlık alanda gazeteye sarılı halde kesik kolu bulunan oryantal Didem Uslu vahşetinde fail ya da faillerin bulunması için çalışmalar çok yönlü olarak sürüyor.


Keşan'da ormanlık alanda parça parça ortaya çıkan vahşette Didem Uslu'nun bir gece kulübünde çalıştığı ve annesi ve üvey babasıyla ilçede yaşadığı ortaya çıktı. Dönerci ustası olan üvey babasının çalıştığı işyeri kapanınca işsiz kaldığı ve Didem Uslu'nun Keşan'da çalışmaya başlamasıyla ailenin Eskişehir'den ilçeye geldiği belirtildi. Uslu'nun köpeği nedeniyle daha önce oturduğu apartmanda sorun çıktığı, artan şikayetler nedeniyle aynı mahallede başka bir apartmana taşındığı belirtildi.

PARMAK İZİNDEN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Vahşi cinayet, geçen perşembe yakacak toplamak amacıyla İspat Cami Mahallesi Özgün Yapı Kooperatifi arkasında bulunan ormanlık alana giden bir kişinin ağacın altında gazeteye sarılı şekilde kadın kolu bulmasıyla ortaya çıktı. İhbar üzerine harekete geçen Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kolun çevresinde ve ormanlık alanda araştırma yaptı. Kesik kol, savcının incelemesinin ardından, İstanbul'daki Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Aynı gün parmak izi incelemesinde, kesik kolun Didem Uslu'ya ait olduğu belirlendi.


GÖZALTINDA KİMSE YOK

Kolun kime ait olduğunun belirlenmesinin ardından ormanlık alandaki araştırma genişletilirken, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince çok yönlü olarak soruşturma başlatıldı. Çalışmalara Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İstanbul'dan gelen köpekli özel arama timleri de katıldı. Didem Uslu'nun kolundan sonra geçen pazar günü kalça kemiği bulundu. Arama çalışmalarını sürdüren polis aynı bölgede Uslu'nun baş kısmı ile vücudunun bazı bölümlerini de buldu. Uslu'yu öldüren kişi ya da kişiler aranırken henüz gözaltına alınan kimse yok. Soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

HAYVAN DOSTUYMUŞ

Uslu'nun hunharca öldürülmesi Keşan'da gece kulüplerinde çalışan kadınlar arasında da tedirginliğe neden oldu. Uslu'nun sosyal medyadaki paylaşımlarından sokak hayvanlarının dostu olduğu görüldü. Arkadaşları, Uslu'nun hayvanlarla çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.

ARKADAŞLARI YIKILDI

Haberi duyan Didem Uslu'nun arkadaşları, genç kadının sosyal medya sayfasından tepkilerini ve üzüntülerini dile getirdiler. İşte o paylaşımlardan bazıları: "Ah be Didem ah! İnanamıyorum, nasıl olur nasıl? Dilimiz varmıyor söylemeye, melek insan, cennette uyu çiçekler içinde.", "Yapan cani inşallah bir an önce bulunur en ağır şekilde cezalandırılır inşallah. Çok üzgünüm, mekanı cennet olsun, nurlar içinde uyusun. Sözün bittiği yer. Rabbim ailene sabırlar versin.", "Hak etmez kimse böyle caniliği..."

Anahtar Kelimeler:
EdirneKeşan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.