Oslo'daki bombalı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı

02 Ocak 2013 Çarşamba 17:02
Oslo'daki bombalı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı






OSLO (CİHAN)- Norveç'te 77 kişiyi katleden cani Anders Behring Breivik'in, hükümet binalarına yönelik yaptığı bombalı saldırının yeni görüntüleri yayınlandı.

Devlet televizyonunun yayınladığı güvenlik kamerası görüntülerinde, cani Breivik'in yaklaşık bir ton ağırlığındaki bomba yüklenmiş aracı, bakanlık binalarının önüne çok rahatlıkla park edip, olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Breivik'in Oslo'da düzenlediği saldırıda 8 kişi ölmüş, onlarca kişi yaralanmıştı. Oslo'daki bombalı saldırıdan sonra Breivik, Ütoya adasındaki kampta 69 genci katletmişti
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.