Özbekistan, Brezilya-2014 yolunda Katar'ı tek gol geçti

16 Ekim 2012 Salı 20:49
Özbekistan, Brezilya-2014 yolunda Katar'ı tek gol geçti






TAŞKENT (CİHAN)- Brezilya-2014 Asya elemelerinde A Grubu'nda mücadele eden Özbekistan, bugün oynanan grup beşinci tur maçında Katar'ı tek golle yendi.
Katar'ın vuruşuyla başlayan karşılaşmanın ilk gölü konuk ekip Özbekistan'dan geldi. Karşılaşmanın 13.dakikasında rakip kaleye sağ kanattan yapılan ortada topu iyi takip eden Sancar Tursunov meşin yuvarlağı gelişine bir vuruşla rakip filelerle buluşturdu:1-0
Çinli hakemin yönettiği ve Doha El Sad Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Özbekistan'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısından ise gol sesi çıkmadı. İki takımın karşılıklı rakip kaleleri yoklama çabaları gol getirmeyince, gülen taraf Özbekistan oldu. Özbek ekip bu sonuçla altın değerindeki üç puanı tek golle aldı.
Özbekistan bu skorla puanını 5'e çıkarırken, Katar dört puanda kaldı.
Özbekistan, bir sonraki maçında 14 Kasım'da deplasmanda İran'la karşılaşacak. Katar ise aynı tarihte Lübnan'ı konuk edecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.