Parkta oynarken kaybolan iki çocuk için polis alarmda

Parkta oynarken aniden ortadan kaybolan iki çocuk için güvenlik güçleri ve AFAD ekipleri alarma geçti. Rize Fındıklı'da arama çalışmaları sabaha kadar sürdü. Kayıp çocuklar gün ağarınca ormanlık alanın kenarında bulundu.

02 Mayıs 2019 Perşembe 07:47
Parkta oynarken kaybolan iki çocuk için polis alarmda






Parkta oynarken kaybolan iki çocuk için polis alarmda


Henüz 4 yaşındaki Selim Yağız Özkan ile 5 yaşındaki Barış Yıldırım, parkta oynarken aniden ortadan kaybolması Rize'nin Fındıklı ilçesini ayağa kaldırdı. Polis ve JAK ve AFAD ekiplerinin aramasına vatandaşlar da destek verdi. 

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün akşam saatlerinde parkta oynadıkları sırada kaybolan Selim Yağız Özkan (4) ile Barış Yıldırım (5) için arama çalışması başlatıldı. Bölgedeki MOBESE kameraları incelemeye alındı...

Kayıp çocuklar vatandaşları da harekete geçirdi. Rize'nin Fındıklı ilçesinde Merkez Mahallesi'ndeki evlerinin önündeki parkta oynayan Selim Yağız Özkan ile Barış Yıldırım,saat 17.00 sıralarında gözden kayboldu. Yakınlarının çevrede aradığı çocuklar bulunamayınca, polise haber verildi.

İlçede polis, Jandarma Arama Kurtarma (JAK),AFAD, AKUT ekipleri ile vatandaşların katılımı ile geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

MOBESE KAMERALARI İNCELENİYOR

Polis ekipleri kaybolan çocukların bulunması için park çevresindeki MOBESE ve işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İlçede kayıp çocuklar her yerde aranıyor.

İYİ HABER GÜN AĞARINCA GELDİ

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün akşam saatlerinde parkta oynadıkları sırada kaybolan Selim Yağız Özkan (4) ile Barış Yıldırım (5) için arama çalışması başlatıldı. Bölgedeki MOBESE kameraları incelemeye alındı. Rize Valisi Kemal Çeber, kayıp çocukların ormanlık alanda sağ salim bulunduklarını açıkladı..

Son Güncelleme: 02.05.2019 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.