Pazarda, 2 bin euroya Alman vizesi

17 Ekim 2012 Çarşamba 16:35
Pazarda, 2 bin euroya Alman vizesi






MÜNİH (CİHAN)- Almanya'nın Münih şehrindeki uluslararası havalimanında Pazar günü sahte vizeyle giriş yapmak isteyen bir Nijerya vatandaşının yakalandığı belirtildi. Yerel basının haberine göre; şahıs, vizeyi İstanbul'daki bir pazardan 2 bin euro karşılığında aldığını itiraf etti.

İstanbul-Münih seferini yapan bir uçakla Almanya'ya gelen şahıs, pasaport polisine Almanya'ya iş için geldiğini söyledi. Fakat ne iş ortaklarını ne de iş evraklarını gösterebilen kaçağın pasaportundaki vizenin de sahte olduğu anlaşıldı.

Sahte evrakla ülkeye giriş yapmaya çalıştığı için hakkında suç duyurusunda bulunulan 24 yaşındaki Nijeryalı, 860 euro teminat alınmasının ardından İstanbul'a geri gönderildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.