Pitbull cinsi köpek, sokakta çocuklara saldırdı

Sahibinin elinden kaçan pitbull cinsi köpek, sokakta oynayan çocukların arasına daldı. Adının Necmettin olduğu öğrenilen 12 yaşındaki çocuğa saldıran vahşi köpeği onlarca vatandaş güçlükle durdurdu..

08 Aralık 2018 Cumartesi 15:54
Pitbull cinsi köpek, sokakta çocuklara saldırdı






Pitbull cinsi köpek, sokakta çocuklara saldırdı

Pitbull cinsi bir köpeğinin saldırısına uğrayan çocuk çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle kurtarıldı. Uzun uğraşlarla kurtulan çocuk, yaralarını unutarak, "Ağabey, Allah'ınızı severseniz bırakmayın" diye yalvardı

Gaziantep'te sahibinin elinden kaçan pitbull cinsi bir köpek, sokakta yürüyen 12 yaşındaki Necmettin isimli bir çocuğa saldırdı. Köpeğin sahibi olduğu ileri sürülen ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ve çevredeki vatandaşlar, çocuğu kurtarmak için büyük çaba sarf etti. Çocuğun önce kafasından sonra da kolundan ısıran köpek, çenesine sıkıştırdığı çocuğun kolunu uzun süre bırakmadı. Çocuğun yardımına koşan vatandaşlar, her yolu denemelerine rağmen uzun süre çocuğu kurtarmayı başaramadı.


KAZMAYLA, KÜREKLE VURUP SU DÖKTÜLER

Edinilen bilgilere göre köpeğin önce boğazına sarılan vatandaşlar, kimi zaman ise hayvanın kuyruğundan tutup çektiler. Vatandaşlar zaman zaman ise kazma ve kürekle vurdukları köpeğin üzerine su döktü. Çocuğun kıyafetlerini makasla kesen vatandaşlar uzun uğraşlar sonucu çocuğu köpeğin ağzından kurtardı. Olay sırasında büyük korku yaşadığı görülen çocuk ise kurtulduktan sonra kolunda ve kafasındaki yaraları unutarak, “Ağabey Allah’ınızı severseniz bırakmayın” diye yalvardı. Olayın ardından çocuğun hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Pitbull
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.