PKK Hastaneyi roketle vurdu: Hastalar tahliye ediliyor

Terör örgütü PKK, Sırp çentiklere özendi, Diyarbakır ve Muş'ta cami bombalayan PKK'lı teröristler bu kez Cizre Devlet Hastanesi'ne roketli saldırı düzenledi. Tedavi gören hastalar nakledildi. Hastanede ağır tahribat var.

16 Aralık 2015 Çarşamba 23:48
PKK Hastaneyi roketle vurdu: Hastalar tahliye ediliyor






PKK Hastaneyi roketle vurdu: Hastalar tahliye ediliyor

Terör örgütü PKK, operasyonların yoğun olarak sürdüğü Cizre'de hastaneyi hedef aldı. Roketli saldırı düzenlenen hastanede tedavi gören çok sayıda vatandaş akşam karanlığında tahliye edildi. Savaşlarda bile vurulmayan, hedef alınmayan ibarethane ve hastane gibi binalar Bosna -  Hersek'te Sırp çentikler, Irak'ta Amerikan güçleri, Suriye'de ise Esad'ın askerleriyle Rus savay uçakları havadan vurmuştu.  Cizre hastane vuruldu, Cizre'de son durum, Cizre Haberleri, Cizre sokağa çıkma yasağı

HASTANE TAHRİP EDİLDİ

Şırnak'ta terör örgütü PKK, Cizre Devlet Hastenesi'ne roketli saldırıda bulundu. Ciddi zarara uğrayan hastanede tedavi gören hastalar, binadan kısa sürede tahliye edildi.

Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı ikinci gününe girdi. Şırnak'ta kent geneline yayılan olaylar yer yer sürüyor.

Cizre Devlet Hastenesi'ne PKK tarafından roketli saldırı gerçekleştirildi.

Hastane binasında ciddi zarar gözlendiği, yaralı bulunmadığı bildirilirken hastanenin tahliye edildiği öğrenildi.

TABİPLER ODASI SESSİZ

Terör örgütü PKK'nın kanlı saldırılarına, doktor ve hastane çalışanlarına yönelik caniyane eylemlerini kınamayan Türk Tabipler Birliği, örgütün Hastane'yi hedef alan roketli saldırısına da sessiz kaldı.
Son Güncelleme: 16.12.2015 23:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.