PKK'lı katiller halk desteğini kaybedince çılgına döndü

Cizre, Silopi, Diyarbakır ve Dargeçit'te 110 teröristin ölü olarak ele geçirilmesini hazmedemeyen Karayılan 'Halk yanımızda değil, desteği bize değil askere veriyor. Acımayın, aldanmayın. Hastaneleri, okulları okulları evleri yerle bir edin' talimatı verdi..

19 Aralık 2015 Cumartesi 19:45
PKK'lı katiller halk desteğini kaybedince çılgına döndü






PKK'lı katiller halk desteğini kaybedince çılgına döndü

Terör örgütüne yönelik Cizre ve Silopi'de yoğunlaşan son operasyonlarda köşeye sıkışan PKK'lılar panikte. Örgüt yöneticileri bölge halkının desteğini kaybedince küplere binen Murat Karayılan telsizden adeta köpürdü. Hastane, okul, ambulans ve eczanelerin de hedef alınmasını isteyen Karayılan 'Hepsini yerle bir edin, yakın yıkın' talimatı verdi. Son 4 gün içerisinde Cizre, Silopi, Diyarbakır ve Dargeçit'te 110 teröristin ölü olarak ele geçirilmesini hazmedemeyen Karayılan 'Anlaşıldı ki halk yanımızda değil, desteği bize değil askere veriyor. Acımayın, aldanmayın. Hastaneleri, okulları  okulları evleri yerle bir edin, ambulansları hareket ettirmeyin hedef alın vurun' talimatı verdi. PKK telsiz konuşmalarını yayınlayan güvenlik güçleri, örgüt içindeki paniğe dikkat çekiyor.

AMAÇLARI HALKI SOKAKLARA DÖKMEKTİ OLMADI!

Camileri ve minareleri mühimmat deposu, silah mevzisi ve gözetleme yeri olarak kullanan ve dini değerleri istismara çalışan örgüt mensuplarının telsiz konuşmaları, hastane, sağlık ocağı, eczane gibi sağlık kuruluşlarına saldırarak sivil vatandaşların tepkisini artırmaya çalıştıklarını, diyaliz maksadıyla tedavi gören hastalara gönderilen ambulansları ateş açıp engelleyerek halkı operasyonlara tepki vermeye zorladıklarını ve operasyon güçlerini engellemeye çalıştıklarını gösteriyor.

EVLERİ, OKULLARI, HASTANELERİ YERLE BİR EDİN


Telsiz konuşmalarında, bölücü terör örgütü elebaşlarından Murat Karayılan'ın özellikle Cizre ve Silopi'de yürütülen başarılı operasyonlardan büyük bir rahatsızlık duyması nedeniyle teröristlere, "Artık anlaşılmıştır ki halk yanımızda yer almıyor, desteği bize değil askere veriyor. Acımayın, aldanmayın, akıllı hareket edin ve ayrım yapmayın. Evleri, okulları, hastaneleri yerle bir edin. Ambulansları hareket ettirmeyin, hedef alın vurun" talimatını gönderdiği ortaya çıktı.

"TALİMAT AÇIK ARKALARINDAN VURUN"

Karayılan'ın talimatı teröristlerin kendi aralarındaki telsiz görüşmelerine de yansıyor.
Cizre'de 15 Aralık'ta saat 23.48'de geçen bir konuşmada teröristlerden birinin telsizle hastanede yatan hastalar bulunduğunu ne yapılması gerektiğini sorması üzerine telsizin diğer ucundaki teröristin "Talimat açık. Arkalarından vurun", diğer bir teröristin de "Evet, evet. İnsanları düşünmeyin, hastaneyi tamamen patlatın" yanıtını verdiği görülüyor.

Yine Cizre'de 16 Aralık saat 02.10'da yapılan bir diğer telsiz konuşmasında da teröristlerden birinin "Fedailer hastaneye girsinler mi" sorusunu, diğer teröristin "Vurun! Vurun! Talan edin", diğerinin ise "Oradaki yerleri tarayın" diye yanıtladığı görülüyor. Bunun üzerine ilk teröristin etrafta ve içeride asker bulunduğunu, zayiat verebileceklerini ve saldırının başarı şansının hemen hemen hiç olmadığını söylemesi üzerine telsizin diğer ucundaki teröristin, "O zaman gidin kendinizi patlatın..." şeklindeki ifadesi telsiz konuşmalarına yansıyor.

ARKADAŞLARINIZI DA PATLATIN ŞEHİT OLSUNLAR

Cizre'de 17 Aralık'ta geçen bir başka telsiz konuşmasındaysa operasyon güçlerinin liseye sızmaya çalıştıklarını haber veren bir teröriste telsizin diğer ucundaki teröristin, "Karpuzları (liseye tuzaklanan ev yapımı patlayıcıları) tek tek patlatın" şeklinde yanıt vermesi üzerine soruyu soran terörist, okulda iki arkadaşlarının bulunduğu uyarısında bulunuyor. Bunun üzerine telsizin diğer ucundaki teröristin, "Boşver patlatın onlar da şehit olur" dediği
Son Güncelleme: 19.12.2015 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.