PKK'nın polise attığı roket eve girdi; Katliamdan dönüldü

İdil'de polise roketli saldırı. Teröristlerin polise fırlattığı roket bir eve isabet etti. Terör korkusuyla kimsenin bulunmadığı evde patlayan roketin patlaması sonucu çevrede bulunan iki kişi yaralandı.

23 Şubat 2016 Salı 16:51
PKK'nın polise attığı roket eve girdi; Katliamdan dönüldü






PKK'nın polise attığı roket eve girdi; Katliamdan dönüldü

Teröristlerin savaş meydanına çevirmek istediği Şırnak İdil'de polise atılan roket bir evin içine girdi.
Şırnak'ın İdil ilçesinde polise atılmak istenen roket, bir eve isabet etti. Evde kimsenin olmayışı olası bir faciayı önledi.

Şırnak'ın İdil ilçesinde iki patlamanın yaşandığı ve 1'i polis, 2 kişinin yaralandığı ilçede polise atılmak istenen roket, bir eve isabet etti. Evde kimsenin olmayışı olası bir faciayı önledi.

Şırnak'ın İdil ilçesinde çatışmalar şiddetlendi. Bugün art arda iki patlamanın yaşandığı ve 1'i polis, 2 kişinin yaralandığı ilçede polise atılmak istenen roket, bir eve isabet etti. Evin boş olması olası can kayıplarının önledi.

2 KİŞİ YARALANMIŞTI

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü İdil'de, bugün art arda iki patlamanın yaşanması ve 1'i polis memuru, 2 kişinin yaralanmasının ardından çatışmalar şiddetlendi. Yeni Mahalle'de yaşanan çatışmalar sırasında teröristler tarafından zırhlı araca roketatarlı saldırı düzenlendi.

ROKET EVE İSABET ETTİ

Saldırıda roket, bir apartmanın 4'üncü katındaki eve isabet etti. Ev sakinlerinin yasağın ilan edileceğinin duyurulması üzerine ilçeyi terk etmesi nedeniyle içeride olmaması olası bir faciayı önledi.
Evin duvarında geniş bir delik açılırken, çatışmalar nedeniyle çevredeki birçok binanın duvarlarının da delik deşik olduğu görüldü.
Son Güncelleme: 23.02.2016 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.