Polis silahıyla intihar mı? Cinayet mi?

Antalya'da polis memuru erkek arkadaşının silahıyla hayatına son veren Elif Üre'nin ölümü yakınlarının sert tepkisine neden oldu..

27 Temmuz 2014 Pazar 20:22
Polis silahıyla intihar mı? Cinayet mi?






Polis silahıyla intihar mı? Cinayet mi?


Antalya'da, polis memuru erkek arkadaşının silahıyla intihar ettiği önü sürülen Elif Üre'nin cenazesi ailesi tarafından teslim alınıyor. Elif Üre'yi yakından tanıyanlar 'Bu resmen cinayet, Elif hayat dolu bir kadındı. Kızına düşkün onun için hayata sımsıkı tutunan biriydi. Bu ölüm polis tarafından sonuna kadar soruşturulmalı. Erkek arkadaşının silahı Elif Üre'nin eline nasıl geçmiş? Böyle hayat dolu bir kadını ölüme havadan sudan bir sebep götürmez. Hele bayram arefesinde olmayacak bir durum' diyerek tepki gösterdiler. Son yıllarda çok sayıda cinayetin aynı yöntemle örtbas edildiğini idda eden Üre'nin yakınları tepkisini şöyle dile getirdi:  'Bu ölümün üzeri de öyle örtbas edilmek istenecek. Ama sonuna kadar takipçisi olacağız. Olay daha basına yansırken bile polis tarafından 'İntihar' haberiyle duyuruldu. Nasıl intihar? Sapa sağlam, ruh sağlığı yerinde bir kadını nasıl intihar ettirdiniz? İntihar gerekçesi olarak gösterilen sudan bahaneye inanmıyoruz."

İntihar olayının ardından meslektaşları tarafından gözaltına alınan polis memurunun serbest bırakıldığı bildirildi.

BODRUM'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Elif Üre'nin yakınları Muğla'dan gelerek Antalya Atli Tıp Kurumu Morgu'nda bulunan cenazeyi alarak Bodrum'a götürecekleri öğrenildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ


Bugün sabah saatlerinde Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Şirinyalı mahallesinde bir apartmanın giriş katında meydana meydana gelen olayda Elif Üre erkek arkadaşının silahıyla başına ateş ederek ağır yaralanmıştı.  İddiaya göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şubesi Narkotik Büro Amirliği'nde görevli polis memuru erkek arkadaşının tabancasını alan Elif Üre (34), silahı başına dayayıp ateş etti. Kafasından ağır yaralanan Elif Üre, olay yerine çağrılan ambulansla Antalya Yaşam Hastanesi'ne götürüldü. Ameliyata alınan Elif Üre, öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Üre’nin cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda tamamlanan işlemlerin ardından toprağa verileceği bildirildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.