Polis zırhlı aracı göstericiler yüzünden TIR'la çarpıştı

Polis zırhlı aracı göstericiler yüzünden TIR'la çarpıştı

26 Mayıs 2014 Pazartesi 04:51
Polis zırhlı aracı göstericiler yüzünden TIR'la çarpıştı






Polis zırhlı aracı göstericiler yüzünden TIR'la çarpıştı. Kazada üç polis memuru yaralandı.

Şırnak Cizre'de Cizre'de Nusaybin Caddesi Otogar Mevkiinde İzinsiz gösteri yapmak isteyen yüzleri maskeli bir gurup gösterici yola barikatlar kurup olay yerine sevk edilen Polis zırhlı araçlarına taş, Molotof kokteyli ve ses bombaları ile saldırdı.

Polisin müdahale ettiği göstericiler ara sokaklara kaçarken, göstericilere müdahale eden bir Polis Zırhlı aracı yoldan geçen bir tır aracı ile çarpışıp kaza yaptı. Kazada polis panzerinde bulunan Polis Memurları Muharrem Ermiş, Mehmet Oktay Doğru ve Halil İbrahim Zengin yaralandı.

Yaralı Polis Memurları olay yerinde bulunan başka bir polis aracı Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan polis Memurlarının hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kaza sonrası Cizre Kaymakamı Şenol Koca ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kara hastaneye gelip yaralı polis memurlarını ziyaret etti.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.