Polisten eylemci öğrencilerin ailesine: Çocuğunuz kavgaya karıştı

20 Aralık 2011 Salı 15:09
Polisten eylemci öğrencilerin ailesine: Çocuğunuz kavgaya karıştı






BURSA (CİHAN)- Uludağ Üniversitesi'nde geçen hafta perşembe gününden sonra dün gece de karşıt görüşlü öğrencilerin kavgasında 2'si satırla 1'i darp sonucu 3 öğrenci daha yaralandı. Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, kavgaya karışan öğrencilerin ailelerini tek tek arayarak durumun kendilerine haber verildiğini açıkladı.Uludağ Üniversitesi'nde KCK operasyonlarını protesto etmek için basın açıklaması yapan öğrenciler ile karşıt görüşte olan öğrenciler arasında kavga çıkmış, kavgada bir kişi yaralanmıştı. Bu olayın ardından dün gece de Görükle'de çıkan kavgada 2'si satırlarla biri de darp sonucu 3 öğrenci yaralandı. Çıkan olaylara ilişkin araştırma başlatan polis, kavgaya karıştıkları iddia edilen E.Ç. ve M.D. isimli 2 kişiyi gözaltına aldı. Konuyla ilgili bilgi veren Kahya, kavgaya karışan öğrencilerin ailelerinin tek tek arandığını ve onlara Çocuğunuz olaya karıştı, haberiniz olsun. şeklinde bilgi verdiklerini söyledi.

OKULU BİTMEMİŞ ZANNEDİYORLARMIŞ
Emniyet Müdürü Kahya, olaylara karışan çocuklarla ilgili çok ilginç bilgilere ulaştıklarını da belirterek, Ailelere bilgi verdiğimizde, 'Biz çocuklarımızı yediğimiz, içtiğimizden keserek okumaya gönderiyoruz' diye yakarışta bulunuyorlar. Bazı öğrenciler, okulu dondurmuş ama burada yaşıyor. Ailelerin haberi yok. Bu konuda da aileleri bilgilendiriyoruz. Üniversite ile bu konuda uyum içerisinde çalışıyoruz. diye konuştu.Ali Osman Kahya, Uludağ Üniversitesi'nde öğrenci olaylarına karşı hassas bir çalışma yürüttüklerini belirterek şunları kaydetti: Konuları ciddi bir şekilde takip ediyoruz. Görevlilerimiz grupların karşı karşıya gelmemesi için çalışıyor. Olaylara karışan öğrencilerin de velilerine telefonla tek tek ulaşıyoruz. Ailelerden de olumlu geri dönüşler alıyoruz. Aradığımız aileler bize teşekkür ediyor. Hatta bir öğrencinin okulu dondurduğu bundan ailesinin haberinin olmadığı belirlendi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.