Pombalı vahşet, 8 ölü var

Batman Kozluk ilçesinde pompalı tüfek ve tabancayla rastgele ateş açan bir kişi 8 vatandaşı katletti. Saldırgan yaya olarak kaçtı

02 Ağustos 2014 Cumartesi 19:25
Pombalı vahşet, 8 ölü var






Batman'da pompalı vahşet, 8 ölü var

Batman'da pompalı tüfekle dehşet saçan bir kişi 8 kişiyi katletti. Saldırgan kaçtı


Batman'ın Kozluk ilçesi Örensu Köyü'nde cinnet getirdiği belirtilen bir kişi pompalı tüfekle rasgele ateş açtı. ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti.

İlk bilgilere göre saldırganın akşam saatlerinde hayvanlarını sağanların üzerine pompalı tüfek ve tabanca ile ateş ettiği belirlendi. Olayda mermilerin isabet ettiği 3'ü kadın 8 kişi öldü.

Saldırıda yaralanan kişinin de Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olaydan sonra kaçan saldırganın yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Batman'ın Kozluk İlçesi Öğrensu Köyü'nde cinnet getirdiği belirtilen bir çoban köy meydanında pompalı tüfekle ateş ederek ilk bilgilere göre 8 kişiyi öldürdü.

Kozluk'un Öğrensu Köyü'nde çobanlık yaptığı belirtilen ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi akşam saatlerinde köy meydanında pompalı tüfekle köylülerin üzerine ateş açtı. Açılan ateşte ilk bilgilere göre 3'ü kadın 8 kişi hayatını kaybetti. Olayda yaralılarında bunduğu belirtilirken, köye ambulanslar ve jandarma ekipleri sevk edildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.