Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan zenginlik tüyosu

Ne altın, ne dolar, ne emlak. Ünlü tarihçi ve bilim insanı İlber Ortaylı, yatırım gelecek vaad eden yatırım aracı arayan gençlere çok önemli tavsiye

17 Ekim 2023 Salı 22:33
Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan zenginlik tüyosu






Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan zenginlik tüyosu


Zengin olmak için farklı yatırım alanları arayanlara Prof. Dr. İlber Ortaylı önemli tavsiyelerde bulundu. İlber Hoca, 'mutlaka almalısınız' diyerek açıkladı. İşte İlber Ortaylı'dan yatırım önerisi.

İlber Ortaylı, katıldığı Youtube programında yurttaşlara mutalaka almalısınız diyerek tavsiyede bulundu. Ortaylı'nın tavsiyesi ne altın ne döviz oldu.

'ZEYTİNLİK ALIN'

Prof. Dr. İlber Ortaylı zeytin ve zeytinlik alanlarının önemini her fırsatta açıklıyor.  Ortaylı bu kez zeytini yatırım aracı olarak önerdi.

"Yatırım olarak da vatanın coğrafyasını kurtarmak adına da zeytin almalısınız. 10 dönümle 20 dönümle zengin olmazsınız ama zeytin ortaya çıkar hediyeliğin orataya çıkar ve sadaka verirsin yani zeytinyağı artık önemli bir sadaka aarcı oldu. Zeytine, ziraata herkesin bir şekilde katılması lazım."

Son Güncelleme: 19.10.2023 22:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.