Putin "trafik oluşmasın" diye Kremlin'i kullanmıyor

18 Ekim 2012 Perşembe 15:20
Putin






MOSKOVA (CİHAN)- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, başkentte trafiğin sıkışmaması için çalışmalarını Moskova dışındaki rezidanslarında sürdürecek.
Hükümet görevlileri ve yoğun yabacı ziyaretçiler nedeni ile kapatılan Moskova trafiği, sık sık halkın sert tepkisine neden oluyor. Önceki gün Başbakan Dmitri Medvedev'in St.Petersburg kentindeki ziyaretinde halk, kortejinin trafik sıkışıklığına neden olduğu için tepki göstermişti.
Putin'in Basın Danışmanı Dmitri Peskov, Rus liderin Moskova'da kortejle gidip gelme sayısını azalttığını belirterek, Halkı trafikte daha fazla bekletmemek için Devlet Başkanı, Kremlin Sarayı'ndaki etkinlik sayısını azalttı. Bunun için Putin, Kerimlin dışında daha çok çalışmak zorunda kalıyor. Devlet Başkanı Moskovalıları rahatsız etmemek için çalışmalarını Novo Ogaryovo rezidansında yapmayı tercih ediyor.dedi.
Kremlin sözcüsüne göre Putin, Moskova'da katılmak zorunda olduğu programlara ulaşım için helikopter tercih ediyor. Putin'in daha önce kullandığı kortej Moskova trafiğini kitlediği için sık sık eleştiriliyordu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.