Rabia Birsen Göğerci'nin sevinç göz yaşları

Türkiye, dün akşam ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Rabia Birsen Göğerci'nin hayat hikayesine kilitlendi.

11 Eylül 2023 Pazartesi 10:57
Rabia Birsen Göğerci'nin sevinç göz yaşları






Rabia Birsen Göğerci'nin sevinç göz yaşları 

Türkiye dün akşam yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu bildi: Rabia Birsen Göğercin'in hayat hikayesi herkesi ağlattı...

Fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de final sorusuna kadar gelen Rabia Birsen Göğercin, 1 milyon liralık soruyu da doğru cevaplayarak büyük ödülün sahibi oldu. Doğru cevabı verdiğini görünce büyük sevinç yaşayan yarışmacı, gözyaşlarına hakim olamadı. Soruyu doğru bilen Rabia Birsen Göğercin'in hayat hikayesi gündem oldu. Peki, Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Rabia Birsen Göğercin kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Uzun yıllardır sevilerek izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster tarihi bir bölüm ile ekrana geldi.

Dün akşam saat 20.00'de başlayan Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'lik soru açıldı. 

'Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?' sorusunu doğru cevaplayan Göğercin, dakikalarca ayakta alkışlandı. 

HAYAT HİKAYESİ DUYGULANDIRDI

Rabia Birsen Göğercin ile ilgili aramalar 1 Milyonluk soruyu doğru cevaplayarak Kim Milyoner Olmak İster'in 6. milyoneri olmasıyla birlikte hız kazandı. 

İşte Kim Milyoner Olmak İster'in milyoner yarışmacılarından olan Rabia Birsen Göğercin ile ilgili merak edilenler...

KİM MİLYONER OLMAK İSTER RABİA KİMDİR?

Yarışmacı 24 yaşında, aslen Konyalı ancak Ankara'da yaşıyor. Bu yıl Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun oldu. Yarışmacı aynı zamanda izci olduğunu da dile getirdi.

RABİA BİRSEN GÖĞERCİN KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR?

Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nden mezun olan genç yarışmacı, hayvanlarla arasının çok iyi olduğunu belirtti. Yeminli izci olduğunu dile getiren Rabia Birsen Göğercin, geçtiğimiz yıl yaşadığı kazadan bahsetti.

Babasının kasap dükkanında kolunu kıyma makinesine kaptırdığını ifade eden genç yarışmacı, "Artık daha havalı bir kolum oldu" diyerek izleyenleri güldürdü.


KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYONLUK SORU CEVABI

Rabia Birsen Göğercin 1 Milyon TL'lik soruyu açtırdı. Açılan soru ise 'Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?' oldu.

Sorunun cevaplarında ise:

A) Ş

B) V

C)G

D)H

şıkları yer aldı. 

Heyecanın bir an olsun dinmediği gecede sorunun cevabı için nefesler tutuldu.

1 MİLYON RABİA'NIN

Rabia Birsen Göğercin soruya b şıkkıyla cevap verdi. V harfini seçen Göğercin, doğru cevap vererek 1 Milyon TL'lik büyük ödülün sahibi oldu.
Kim Milyoner Olmak İster'in 6. milyoneri olan Rabia Birsen Göğercin dakikalarca ayakta alkışlandı. Genç yarışmacı gözyaşlarına hakim olamadı.

Son Güncelleme: 11.09.2023 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.