Reyes'in transferinde inisiyatif Galatasaray'ın elinde

01 Aralık 2011 Perşembe 14:12
Reyes'in transferinde inisiyatif Galatasaray'ın elinde






Atletico Madrid'ten ayrılma ihtimali yüksek olan Jose Antonio Reyes konusunda iplerin Galatasaray'ın elinde olduğu iddia edildi.
Madrid'te teknik direktör Manzano'yla sorunlar yaşayan Reyes, sezon başında tercihini takımda kalmaktan yana kullanmıştı, ancak değişen koşullar onun konumunu ve düşüncelerini de değiştirdi. Radyospor'un haberine göre, Reyes'in menajeri Mariona Aguilar, Türk ve İspanyol gazetelerinde çıkan haberlerin ardından, Galatasaray yönetimini aradı; yapılan fikir alışverişinin ardından sarı - kırmızılıların istemesi durumunda transfer sürecinin başlayabileceğini söyledi.

KOŞULLAR UYGUNSA REYES GİBİ OYUNCUYU KİM İSTEMEZ
Bu konuşmayı teknik direktör Fatih Terim'e ileten yetkililer ise, deneyimli teknik adamdan "Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda gerçekleşecekse, Reyes gibi bir oyuncuyu kim istemez." cevabını aldı.
Kulüpler düzeyinde de sıcak temaslar yaşanırken, Atletico'nun bu transfer karşılığında beklentisinin, gerçekte, 6 milyon euro'nun çok daha altında olduğu öğrenildi.
Bu koşullar altında tüm inisiyatifin Galatasaray'da bulunduğu, eğer yönetim ve teknik direktör Fatih Terim, Reyes'in transferi konusunda karar verirlerse bu transferin gerçekleşeceği de iddia edildi.

DERBİDEN SONRA ÇALIŞMALAR HIZLANACAK
Eski takımı Sevilla'nın İspanyol futbolcunun geri dönüşüne sıcak bakmaması, Reyes'in İspanya dışına çıkma düşüncesini kuvvetlendiriyor.
Bundan daha da önemlisi geçtiğimiz yaz sonuna doğru Reyes'in eşi ve diğer aile bireyleri İstanbul'a geldi ve buradan olumlu düşüncelerle ayrıldı. Bu, Reyes'in Türkiye'de yaşamak ve futbol oynamak konusundaki kaygılarını gideren en önemli etken oldu. Fakat tüm bunlara karşın, Reyes konusunda son sözü söyleyecek tarafın Galatasaray olduğu ileri sürülüyor.
Reyes, Atletico'dan ekstra gelirlerle birlikte, yılda, 2.5 milyon euro kazanıyor.
Sarı - kırmızılıların Fenerbahçe derbisinden sonra transferle ilgili çalışmalara daha fazla yoğunlaşacakları öğrenildi.

NORDİN AMBRABAT LİSTENİN ÜST SIRALARINDA
Bu arada Kayserispor'un başarılı kanat ve hücum oyuncusu Nordin Ambrabat (Nûreddin Emrâbat) Galatasaray'ın transfer listesinin üst sıralarında yer alıyor. Fas asıllı Hollandalı futbolcu da Galatasaray'da oynamak istiyor.
Bu konuda temasların başladığı, hatta başkanlar düzeyinde de bir görüşme olduğu belirtilirken, Kayserispor Genel menajeri Süleyman Hurma'nın, futbolcunun iradesi Galatasaray'a gitmekten yana olmasına karşın, geçmiş dönemlerde sorunlu geçen bazı transferleri gerekçe göstererek, bu konuda olumsuz bir tavır takındığı bildirildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.