Rüştü Reçber ABD yolcusu

18 Ekim 2012 Perşembe 17:30
Rüştü Reçber ABD yolcusu






Beşiktaş'la yollarını ayıran Rüştü Reçber, ABD'den 1 - 2 takımla görüştüğünü ifade ederek 1 hafta içerisinde her şeyin netleşeceğini söyledi.

Milli kaleci Rüştü Reçber, Maraton.com.tr'ye yaptığı açıklamada futbol hayatına nerede devam edeceğini anlattı. İngiliz futbolcu David Beckham'ın da formasını giydiği ABD'nin Los Angeles Galaxy takımıyla görüşmelerini sürdüren 39 yaşındaki tecrübeli eldiven, ufak pürüzlerin de giderilmesiyle imzayı atacak.

"ABD'den iki takımla görüşmelerimiz devam ediyor. Bunlardan biri Los Angeles Galaxy. Muhtemelen 1 hafta 10 gün içerisinde her şey netleşir." diyen Rüştü Reçber, "Şu an için sözleşmenin senesinde ufak pürüzler var. Ben 2 yıllık bir anlaşma istiyorum. Eğer 1 yıllık sözleşme teklif edilirse kabul etmem. Çünkü ailemle birlikte ABD'ye gideceğim. Çocuklarımın okulu var. Burada kurmuş olduğumuz düzeni 1 yıl için bozmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.

ABD'ye transferinin gerçekleşmemesi durumunda Avrupa takımlarıyla da görüşebileceğini ifade eden milli kaleci Çin'den kimseyle görüşmediğini söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.